2777
2789
عنوان

شوهر بددددد من

366 بازدید | 11 پست

بچها هروقت باشوهرم دعوام میشه کتک میزنه فحش میده تا وسایلام جمع میکنم برم التماس میکنه ‌ خیلی ازم عذر خاهی میکنه بعد دوساعت پشیمون میشع از رفتارش.  بوسم میکنه. ولی چ فایده

کنترل خشم نداره مشکلش این 

خیلی بد 

ببرش مشاور 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

دوست داره اما واکنش هیجانی داره

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مواقعی که خوبه بشین باهاش حرف بزن . یا مواردی که می‌دونی عصبانی میشه رو انجام نده . حتما اگه شوهرت مشاور هم نمیاد خودت یک مشاور برو تا بدونی باهاش چطور رفتار کنی . و اینکه میگی تا می‌خوام برم جلومو میگیره این کارو زیاد نکن چون نسبت به این کار عادی میشه و یکبار دیگه جلوتو نمیگیره واسه رفتن و وقتی رفتی دیگه اگه نیاد مجبوری غررورتو بزاری خودت بیای . هر چیزی رو زیاد تکرار نکن . البته نظر شخصی عزیزم

با خودش صحبت کن بگو حرف زدنو میتونم تحمل کنم  ولی کتک کاریتو نه ، دفعه دیگه تکرار بشه   مستقیم پزشکی قانونیم  

عزیزم اگر دوستش داری و دوستت داره    خوبی هایی داره که خونه پدرت نیست   زندگیتو نقش بده جذابش کن کاری نکن که تنش پیش بیاد 

میبینی متشنجه  اصلا جلوش نرو یه چای درست کن بزار جلوش تا اروم شه 

تو همه زندگیا دعوا هست اما توی همه زندگیا کتک نیست   ببین گره ی کور زندگیت کجاست  صافش کن