2777
2789
عنوان

جاست فان😄

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 70 پست
بعضیا هم دکلره میکردن😅😅

اوه اوه

یه هم کلاسی داشتیم دبیرستان 

انقدر پشم داشت عین بز بود 

بعد دکلاره میزد به صورتش😖

من همش فکر میکردم چقدر زده به صورتش که این حجم از مو بور شه😥

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
5تاصلوات فرستادم برا ی حاجت روایی شما 

مرسی عزیزدلم منم برا شما میفرستم ❤❤❤❤

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات بشم گلم😘😗

برات صلوات فرستادم ایشالا حاجت روا بشی عزیزم❤❤

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔
ازون دوران نگو که خیلی خز بودیم😐 هر کی کلیپسش بزرگتر بود باکلاس تر بود،یه مدل موهای خاصیم مد بود که ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خیلی زاقارت بودیم خداییش😂😂😂😂😂 منم داشتم از اون کلیپسا بابام بنده خدا چقدر حرص میخورد میگفت اون چیه رو سرت😂😂😂😂😂 لامذهب از رو هم نمیرفتیم😑 تو مدرسه میگرفتن یه بار یادمه بساط کرده بود معاون تو حیاط کلیپاسو میفروخت به صاحاباشون😂😂😂

فدات بشم گلم😘😗

خدانکنه ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
کلیپس گنده، شلوار دم پا و .... وای نگم دیگ... یادم افتادنی دلم میخاد سرمو بکوبم ب دیوار

😂😂😂😂😂😂😂😂

اتفاقاً یه شلواردمپا هم داشتم

من بدبخت ریزه میزه بودم شلوارش کلاً گشاد بود برام

یادمه عید بود اولین بار پوشیدمش دیدم خیلی ضایع شدم توش 

طی یه حرکت چادر گذاشتم سرم هرجا بیرون میرفتم شلوارو با دست نگه میداشتم😐 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خیلی زاقارت بودیم خداییش😂😂😂😂😂 منم داشتم از اون کلیپسا بابام بنده خدا چقد ...

وای اره تو مدرسه مکافات داشتیم مدیرمون اخر سر گفت هرکیو ببینم کلیپس زده موهاشو قیچی میکنم مام تا تو راهرو میدیدمش سری در میوردیم میکردیم تو لباسمون اخه مگه مجبوری😂😂

واقعاااا چه ترسناک😶😶😶😶

شنیدم مامان خدابیامرزم موقعی که منو حامله بوده به صورت یه مرده نگاه کرده 

برا همین من اینجورم الان☺ 

ولی خودم اصلاً نمیفهمم😞 

دهنمم بازه معمولاً رو بالشیمو هر هفته باید بشورم😖😷

وای اره تو مدرسه مکافات داشتیم مدیرمون اخر سر گفت هرکیو ببینم کلیپس زده موهاشو قیچی میکنم مام تا تو ...

حس میکردیم خیلی خوشگلیم😐

وای اره تو مدرسه مکافات داشتیم مدیرمون اخر سر گفت هرکیو ببینم کلیپس زده موهاشو قیچی میکنم مام تا تو ...

من مامانم یه کلیپسمو نگه داشته زده تن در اتاقم😂😂 هرچی میگم برش نمیداره😎😂