2777
2789
عنوان

جاست فان😄

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 70 پست
خنده نداره که میدونید مو برای دلبری کردن از نون شبم واجبتره؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

اتفاقاً شوهر خودم کچله😂😂😂😂😂 نه که کچل باشه هااا ولی کم موعه😂😂😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی ما اون زمان از زمینای خاکی و مدارس راهنمایی شروع کردیم و به موفقیتای شگرفی هم رسیدیم یادش به خیر

چه موفقیتایی مثلاً؟؟😂😂😂😂

حالا دیگه خاطرات مارو زنده نکنید یه دوره ای بود که به خیر و خوشی گذشت البته با موفقیت و بهروزی

بگین دیگه داریم میخندیم😂😂😂

فقط شما داری میخندی خدا همرو به راه راست هدایت کنه در ضمن این موفقیتارو که آدم جار نمیزنه فقط به صور ...

من به راه راست هدایت نمیشم 

همه برام دعا کردن جواب نداده😂😂😂😂

شما خانم خودت به خودت شک داری حرف خودتم قبول نداری اول تایپیکت و یه نگاه بنداز به قول خودت ببین قیافه ات چه شکلیه!!شما داشتی میترکیدی از حسادت و نگرانی حالا اخر کاری ک همه بهت توپیدن میگی من حالم خوب بود و داشتم ذوق دادشمو میکردم واقعا خدا شفات بده هرچند حرف زدن با ادمی مثل تو ک فقط فحش از دهنش میاد بیرون و بعد میگه به جا جواب دادم اشتباهه محضه ولی من خیالم از خودم راحته که به کسی تهمت نزدم شما به خودت شک داری اول مشکلتو با خودت حل کن بعد فضولی زندگی مردم و بکن تو داشتی منفجر میشدی ک چرا مادر دختره گفته فعلا باید فکر کنیم حالا اومدی میگی ذوق داشتم برای خرف اخر بهت میگم برادرشوهرت زن میگیره خیلی هم زنسو دوست داره زنش هم نمیزاره شوهرس به تو محل سگ بده حالا حسابی بترک حسوووووود خانم

من اصلا قصدم تهمت زدن به شما نبود شاید به اشتباه ار لابلای حرفام اینجور به نظر اومده قبول دارم تند حرف زدم چون تایپیک شما و حرفاتون دقیقا مشابه جاری خودم بود که زندگی ما رو تا پای طلاق برد و یهو جوگیر شدم چون نمیخواستم زندگی یه نفر دیگه هم اینطور بشه به هر حال اگر از خرفهای من چیز بدی برداشت کردی حلال کن به خدا قصدم تهمت نبود اصلا ادمی نیستم ک دل کسیو بشکنم واقعا امشب از عذاب وجدان خوابم نمیبره حلالم کن یاحق