2777
2789

خیلییی رعایت میکنم..شیرینی جات نمیخورم..غذای کم چرب..😞کلا همیشه رژیمم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من هروقت پیاده رویم خوب باشه زود شکمم میره داخل ولی وقتی بیکارم توی خونه شکم درمیارم🤰🏻

پیاده روی شکم رو جمع میکنه؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوناییکه مدل ساعت شنی وگلابی ان ژنتیکی شکم ندارن مگه اینکه واقعا چاق بشن ولی بقیه حتما شکم درمیارن چون شکم عضله ی تنبلیه تو بدن وراحت چربی رو به خودش میگیره باید روش کار بشه عضلاتش و ماهیچه هاش قوی بشن وچربی رو ذخیره نکنن💪💪

همع عضلست😎🤘🏻ورزش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

پیاده روی شکم رو جمع میکنه؟

برای من ک جواب میداد موقع دانشگاه شکم نداشتم چون پیاده روی زیاد میکردم بعدش ک یکسال خونه بودم شکم زدم قبل کرونا کار پیاد کردم میرفتم و میمومدم داشتم لاغر میشدم ک کرونا امد و ما خونه نشین شدیم

من هرچی بخورم چاق نمیشم ولی خدایی کم غذام😁 

دوست داشتم چاق بشم😭 کلی راه امتحان کردم . ولی چاق نشدم😞   

از من به شما نصیحت اگه انچنان چاق نیستید لاغر نکنید . 🤗 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕