من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم.... مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده (چیماندا انگوزی ادیشی)
نمیدونم چرا این پیام که الان الکی دادم اومد..اونوقت از صبح دارم هی پیام میفرستم که یکی یه قطره مولتی ویتامین و آهن که حساسیت زا نباشه بهم معرفی کنه جوابی نیومده برام...دخترم به شیر خشکش حساسیت ااشت ..حالام به قطره مولتی و آهنش حساسه چی بهش بدم؟؟؟؟
دخترم بهدقطره مولتی ویتامین و اهنش حساسیت داره چه چیزیو جایگزینش کنم..از صبح هر چی این سوالو فرستادم جواب نیومد میشه راهنماییم کنید کدوم قسمت باید سوالو ارسال کنم..منظورم اونجاها که مینویسه متفرقه بارداری و چند تا گزینه دیگه کدومو باید انتخاب کنم تا سوالام خونده بشه