2777
2789
عنوان

تاپیک نیاین

128 بازدید | 10 پست

لطفا اگه هنوز سواد و شعورتون در این حد نیست که نظرات مرتبط و به دردبخور به بقیه بدید تاپیک کسی نرید. اغلب کسایی که تاپیک میزنن برای مشورت گرفتن و آروم شدنه. لطفا حال آدم رو خراب نکنید

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

تو بگو ولی اینا نمیفهمن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم؟ چیزی شده

تاپیک قبلیم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

حرف دل منو زدین

اینجا نظرات صد من یه غاز و گاها ابدوغ خیاری زیاد میدن ک نمیشه تو زندگی ازش استفاده کرد طرف میاد میگه شوهرم فلانه کانت: بکشش...از خونه بندازش بیرون....زنگ باباش بزن و وووووووووووووووووازین قبیل اراجیف خواهی دید..ن یک نظریه کارا و ب درد بخور 

براشون تفنن هست و سرگرمی نه راهنمایی 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
واقعا ولی تاپیک میزنید یعنی نظرات بقیه را میخواید پس به نظر بقیه هم توهین نکنید

اگه نظرشون مرتبط با موضوع من باشه که حرفی ندارم.

اگه نظرشون مرتبط با موضوع من باشه که حرفی ندارم.

اخه خیلی خانمها قدرت درک نظر طرف مقابلو ندارن تازه فکر میکنن تامیک تو دنیای واقعی هم به نامشونه سندشم ۶دانگ دارن میگن از تاپیک من برو بیرون😅😅😅😅

اخه خیلی خانمها قدرت درک نظر طرف مقابلو ندارن تازه فکر میکنن تامیک تو دنیای واقعی هم به نامشونه سندش ...

شمام یکی ازاون بیسوادای بی شعور هستین پس

شمام یکی ازاون بیسوادای بی شعور هستین پس

عزیزم متوجه نشدی حرف منو دلیلی نداره توهین کنی من تو یه تاپیکی بودم استارتر چون من اشتباهشو بهش گوشزد کردم و گفتم شما مقصری گفت منو درک نمیکنی از تاپیک من برو بیرون منم برا همین گفتم دلیلی ندیدم شما بهم توهین کنی اینجا مجازیه ولی تو زندگی مراقب باش تا متوجه حرف طرف مقابلت نشدی توهین و قضاوت نکنی.موفق باشی عزیزم