2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 54 پست
چه جالب میشه...اتفاقامیشه ۹آبان بدنیابیان....براسزارین فکرکنم تا۳۸هفته.... راستش من اصلانمیدونم ...

اتقافا زدم تاپیک و گفتن احتمالا هماتوم بوده 

اما من علایم بارداریو دارم 

فردا گفتم برم پیش دکترم ببینم چی میگ

خدایا شکرت🙏🏽

انشالله که سالم باشه منم هنوز هیچ دکتری نرفتم وضعیت شهر ماهنوز قرمزه نمیذارن از خونه برم بیرون گذاشت ...

جدی...یعنی ان تی نریم طوری نیس؟ان تی مگه با غربالگری فرق نمیکنه؟ان تی یسری چیرها رومشخص میکنه  غربالگری موارددیگه رو

من صدای قلبم نشنیدم....دیگه دلم میخواداین سونوروبرم

ولی اگه بتونم تحمل کنم تاغربالگری قطعابهتره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتقافا زدم تاپیک و گفتن احتمالا هماتوم بوده  اما من علایم بارداریو دارم  فردا گفتم برم پ ...

انشاللع

انشالله همه چی عالیه

نگرآن نباش

جدی...یعنی ان تی نریم طوری نیس؟ان تی مگه با غربالگری فرق نمیکنه؟ان تی یسری چیرها رومشخص میکنه   ...

منم صدا قلبشو نشنیدم عزیزم خیلی هم میترسم که هنوز نرفتم دکتر ولی شوهرم و اطرافیانم میگن بذار ۱۲هفته برو برا غربالگری که ببینن بچه سالمه یا نه.ان تی و غربالگری یکیه فدات شم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اخي شما هموني كه مشكل كروموزوم داشتين و خونريزي داشتين تو هفته ي پايين و خيلي ناراحت بودين خيلي برا ...

بله گلم  ممنون 😍

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
منم صدا قلبشو نشنیدم عزیزم خیلی هم میترسم که هنوز نرفتم دکتر ولی شوهرم و اطرافیانم میگن بذار ۱۲هفته ...

آهان..فکرکردم غربالگری هفته۱۸منظورتونه

انشالله رفتی یادت بود خبربده....منم سعی میکنم اگه خداخواست برم

آهان..فکرکردم غربالگری هفته۱۸منظورتونه انشالله رفتی یادت بود خبربده....منم سعی میکنم اگه خداخواست ب ...

انشالله عزیزدلم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.