2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 54 پست

الان هم چيزي نخري بهتره با اين وضعيت كرونا ميخواي بري خريد

البته كاش من از همون اول خريد كرده بودم الان تازه رفتم تو ماه ٨ هنوز هيچي نخريدم نميدونم با اين ويروس چطور برم خريد

خدايا شكرت🙏🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان هم چيزي نخري بهتره با اين وضعيت كرونا ميخواي بري خريد البته كاش من از همون اول خريد كرده بودم ...

دقیقا نظر منم همینه من هنوز یه تیکه هم چیزی نخریدم تو هفته۲۱ام با این کرونا نمیشه رفت بیرون ک

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
وای عزیزم سن بارداریمون بکیه💋♥♥♥♥♥

جدی...چه جالب🥰

کی سونو ان تی میری؟

من تاحالاسونونرفتم برا۲۷ام نوبت ان تی دارم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
جدی...چه جالب🥰 کی سونو ان تی میری؟ من تاحالاسونونرفتم برا۲۷ام نوبت ان تی دارم

منم نرفتم عزیزم نمیدونم دکترم تاریخ نداد گفت 12هفته برو 

😍😍😍😍😍شما تاریخ تقریبی زایمانت کی هست؟؟؟؟

خدایا شکرت🙏🏽

منم نرفتم عزیزم نمیدونم دکترم تاریخ نداد گفت 12هفته برو  😍😍😍😍😍شما تاریخ تقریبی زایمانت کی ...

خب تاآخرفروردین انشالله بایدبری..دیرتردیگه فایده نداره

برامن گفت هفته اول آبان....سزارین دومم

معلون نیس الان سونو ان تی هم هنوزنرفتم من بچه اولم دختره..امضام برادخترم بوده

انشالله که سالم باشه منم هنوز هیچ دکتری نرفتم وضعیت شهر ماهنوز قرمزه نمیذارن از خونه برم بیرون گذاشتم برا غربالگری فقط برم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
خب تاآخرفروردین انشالله بایدبری..دیرتردیگه فایده نداره برامن گفت هفته اول آبان....سزارین دومم

منم خودم نهم ابان ب دنیا اومدم نیینی هم براهمون وقت تاریخ زد😍♥تا چند هفته وقت داریم؟؟؟ 

شیما جون من راستش یکم نگرانم دیروز عصری یکم خونریزی داشتم اما خداروشکر تموم شد و دیشب فقط لک قهوه ای داشتم نمیدونم چیه میترسم یکم 😣😣

خدایا شکرت🙏🏽

ن بستگی بجای جفت داره

نمیدونم منم سمت چپ بود همه میگفتن نی تی دختره منم عاشق دختر دیگ اصلا ب پسر فک نمیکردم از بس تو دلم دخملم نازش کردم الان نمیتونم باور کنم پسره اصلا برام یه جوریه ولی بازم خداروشکر ک سالمه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
منم خودم نهم ابان ب دنیا اومدم نیینی هم براهمون وقت تاریخ زد😍♥تا چند هفته وقت داریم؟؟؟  شیما ...

چه جالب میشه...اتفاقامیشه ۹آبان بدنیابیان....براسزارین فکرکنم تا۳۸هفته....

راستش من اصلانمیدونم خونریزی واینا دلیلش چیه

ولی تاپیک بزی بپرسی خیلیاتجربه دارن کمکت میکنن

انشالله هیچی نیس

فقط ریلکس باش