2777
2789
عنوان

لباس فوررری

134 بازدید | 7 پست

سلام خانوما برادر زاده شوهرم بعد کرونا یا عقدشه یا عروسی بعد من رقابت ندلرم با کسی بقیه خانواده شوهرم همه رقابتین یه لباس پوشیده برا بله برونش بپوشم پیشنهاد میدین عکسم دارین بفرستین واسم مدل لباس برا عروسیشم اگه پیشنهادی مدلی دارین بفرستیم اخه من خیلی تو چشم همه هستم میخام شیک باشه لباسام

کاربر جدید نیستم نمیدونم چرا یه مدت هرکار میکردم نمیتونستم بیام تاپیک بزنم تا بالا خره  امروز شد خیلی خوشحالم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا کو تا کرونا تموم بشه

رقابت نداری و تو چشم همه هستی

حرفات ضدونقیضه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حالا کو تا کرونا تموم بشه رقابت نداری و تو چشم همه هستی

تموم‌میشه به هر حال نه ندارم اره  تو چشمم چون شوهرم از بین چند تا دختر منو انتخاب کرده که بقیه کلی حسودی میکردن

کاربر جدید نیستم نمیدونم چرا یه مدت هرکار میکردم نمیتونستم بیام تاپیک بزنم تا بالا خره  امروز شد خیلی خوشحالم

لمه و حریر اینارو دیگه همه نیپوشن خز میشه شما مخمل بگیر ک خاص باشه

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

خانوما من فقط سوال پرسیدم نظر خواستم شما بد فهمیدین دیگه به دلایلی تو چشمم