2821
2789
عنوان

قیمه

131 بازدید | 16 پست

بچه ها دارم قیمه درست میکنم 

اول پیاز بعد گوشت رو تف دادم بعدش رب اضافه کردم آبجوش چقدر باید بریزم روش 

برا ۴نفر ؟؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

لپه رو کی میریزی پ

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد اب مگه نباید بریزم 

من لپه رو هم تفت میدم ی عالمه گوشتم زیاد تفت میدم ادویه ام بزن.نمکو بزار اخر

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

آب تا روی خورشتتو بپوشونه بعد جوش خوردن کم کن شعله رو وقتی آب خورشت کم شد، وگوشتت نپخت کم کم آب ی سزد بریز بذار آب جدا دانه جدا نشه

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
باید لپه رو میریختی تفت میدادی بعد ربو میریختی بعدم ادویه و ۴ لیوان آبجوش الانم دیره برا خورش کی میپ ...

۹شام میخوریم اخه

۹شام میخوریم اخه

نوش جونتون❤

من عادت کردم زود بزارم چهارونیم پنج به بعد دیگه حس میکنم خورشت نمیپزه ماهم دیر میخوریم اما اکثرا زود بار میزارم خورشتامو

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
نوش جونتون❤ من عادت کردم زود بزارم چهارونیم پنج به بعد دیگه حس میکنم خورشت نمیپزه ماهم دیر میخوریم ...

حالا من لپه رو گذاشتم یه قل خورده باید تفت شم بدم یا نه