2777
2789
من انجام دادم راضی ام دو سال و نیم پیش با دلار سه تومن(پروتز رو چون سفارش دادم‌ از نمایندگیش به ...

اسم پروتزش چیه؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
قطعا بیشتر. ولی من طلا خریدم نگه داشتم چون قیمتا هرچقد بره بالا طلاهم میره دیگه. هروقت قرار شد باز ع ...

وای چی دردسر داره

من فکر کردم با یکبار تمومه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من سایزش کوچیکه نسبت به بدنم خوبه ولی بقول تو جلو شوهر آدم یجوری میشه

وااااای من وقت رابطه ک شوهرم دست میزنه دلم میخادابشم برم توزمین.قبلاکه چاق بودم85بودم ولی ناخاسته25کیلوکم کردم وایناهم انگاراب شدن وخشک شدن وفقط پوستش مونده😂😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بعد اندازشو چطوری مشخص میکنه.تو مشاوره نوعش مشخص میکنه نشونت میده?

ازت میپرسه چی میخوای و معاینه می کنه ببینه سینت کشش اون چیزی که میخوای رو داره یا نه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
منتور  مدلای مختلفی داره اسمه کمپانیش منتور هست

کجاییه؟ برای من آلمانی بود

وااااای من وقت رابطه ک شوهرم دست میزنه دلم میخادابشم برم توزمین.قبلاکه چاق بودم85بودم ولی ناخاسته25ک ...

ماشالا ۸۵ خوب بوده هاااا😏😅😉

طبیعیه لاغرشی آب میشه

باید با ورزش سفتش کنی،من ۲ سال ازدواج کردم فکر کنم بین ۶۵ یا ۷۰ باشه😂😂😂

اها یعنی با یکبار عمل تا آخر میمونه و احتیاج نیست مجدد انجام بدی

نه مگر اینکه کسی با جسم تیز بزنه بهش یعنی چاقو بخوره خدایی نکرده وگرنه حتی با ماشین تصادف کنم چیزیش نمیشه یا حتی از ساختمون پرت بشم پایین ممکنه خودم رب بشم ولی اونا سالم میمونه

تو تبلیغش ماشین از روش رد میشد از برج مینداختنش پایین چیزیش نمیشد سیلیکونه دیگه هیچیش نمیشه

کجاییه؟ برای من آلمانی بود

احتمالا مال شما پلی تک هست که یه کمپانیه خیلی خوبه آلمانیه

جفتشون واقعا خوبن و جفتشونم از هر نوع پروتزی دارن(هم اونایی که تاریخ انقضا دارن هم اونایی که ندارن)ولی خوب اونایی که تاریخ انقضا ندارن جدید ترن و کمی گرونتر

احتمالا مال شما پلی تک هست که یه کمپانیه خیلی خوبه آلمانیه جفتشون واقعا خوبن و جفتشونم از هر نوع پر ...

مال من پروتزه 4سال پیش شد یک و هشتصد. مارک خوبیه. بذار جعبشو ببینم شاید من اشتباه می کنم و  دائمی باشه اونم

مال من پروتزه 4سال پیش شد یک و هشتصد. مارک خوبیه. بذار جعبشو ببینم شاید من اشتباه می کنم و  دائ ...

ببین سالین هست یا سیلیکون 

البته اولین کمپانی که سیلیکون آورد منتور بود نمیدونم بقیه اشونم دارن یا نه ولی فکر کنم باید داشته باشن