2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به,شکم هم میتونی بخوابی?درسته که میگن بعد چند سال باید تعویضش کرد

به هرجهتی میتونم بخوابم راحت. آره بعد 13-14 سال باید عوض کرد 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
بچه میشه شیر داد با پروتز؟؟ خوش فرم هس؟با لباس تابلوی که پروتز کردی؟

آره بچه مشکلی نداره.خیلی شیک وایمیسه لباس و اینکه خودشم قشنگه😶

دیگه بسه داره خجالتم میاد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من استفاده نکردم ولی خیلیا استفاده کردن ونتیجه گرفتن دوست داداشم واسه گونش استفاده کرده بود خیلی تپل شده بود... واسه هرجاکه بخواین میشه استفاده کرد

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
ازدواج کردی؟ من دخترم خیلی دلم میخواد عمل کنم اما الان که گرون شده

یک عدد مجرد هستم. الان فک کنم 18 تومن باشه حداقل

من انجام دادم راضی ام دو سال و نیم پیش با دلار سه تومن(پروتز رو چون سفارش دادم‌ از نمایندگیش به دلار حساب میشد)و هزینه خای جانبیش شد ۱۵ (۲۶۰۰ پروتز بود حدود ۸۰۰ دلار)

و خوبیش اینه مثل پروتز های قدیمی سفت نیست جنسش سیلیکونه و مادام العمره فقط با جسم تیز ممکنه آسیب ببینه که خوب خود بدنم با چاقو‌آسیب میبینه 

جدی باید عوض کردش؟دوباره همینقدر هزینه کنی؟؟؟

قطعا بیشتر. ولی من طلا خریدم نگه داشتم چون قیمتا هرچقد بره بالا طلاهم میره دیگه. هروقت قرار شد باز عمل کم اون طلا رو میفروشم. 3 سال پیش خریدم و گذاشتم بمونه آینده نگری کردم😁

آره بچه مشکلی نداره.خیلی شیک وایمیسه لباس و اینکه خودشم قشنگه😶 دیگه بسه داره خجالتم میاد

😂😂😂😂 اخی عزیزم خجالتی کی بودی شما؟!

وااای خوشبحالت حسابی حال میکنی 

منم ایران برم عمل میکنم