2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 36 پست
الان کمی دربارش خوندم میشه بگی تو طول روز چقد باید گوشت و ... رو بخوریم؟ شما که این رژیمو داشتی کلی ...

طول روز مثلا صبحونه:املت دریت میکردم با پیاز یا خالی خالی میخوردم املت رو با کره درست کنی بهتره

ناهار یهمقدار قارچ رو با مرغ سرخ میکردم رب میزدم بهش یه یالاد هم درست میکردم روش سس مایونز میزدم میخوردم شام هم ماست پر چرب میخوردم یکمم خیار خورد میکردم توش فرداش ک از خواب بیدار میشدم میدیدم ب راحتی یه کیلو کم کردم من ک کلی لذت میبردم بااین رژیم...

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
عزیزم مطمن باش اتفاقی نمیوفته بیا واتس اپ تا گروه بزنیم از فردا میخایم شروع کنیم 

میشع منم بیام؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رژیم کتوژنیک خیلی اصولی و عاااااالیه من 70 بودم الان شدم 59 خیلی راضیم من از اینجا رژیمم و گرفتم بچه ها چون ازشون خیلی راضی بودم میگم اگه خواستید ازشون رژیم بگیرید خیلی منصف هستن قیمتشونم خیلییی خوبه به نسبت جاهای دیگه 

http://ketomethod.sellfile.ir/prod-1731482-برنامه رژیم لاغری کتوژنیک نسخه کامل.html?r=56259

سلام میشه منم عضو گروه کنی؟

بله عزیزم درخواست دوستی بدین و بعد شماره تلفنتون رو بدید تا توی گروه اد کنم شما رو

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺