2777
2789
پسر

نه دختر

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نه من اصلا برا پسرم دلم نخواست به شدت شیرینی میخوردم که قندم رفت بالا دکتر گفت دیگه نخور اما دخترم ت ...

شما استثنا بودی عزیزم

ولی معمولا برعکس این هست علایم رو تو گوگل هم بخونی دقیقا برعکسه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر برای منم لطفا حدس بزنین  هفتع ۱۲ هستم اصلا تهوع نداشتم و ندارم اشتهام خیلی زی ...

حدسم اینه که دختره

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
دختر

آره تیکرمو نگاه نکردی که

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نه من اصلا برا پسرم دلم نخواست به شدت شیرینی میخوردم که قندم رفت بالا دکتر گفت دیگه نخور اما دخترم ت ...

دوروری یای من همشون شیرینی زیاد میخوردن بچشون دختر شد اونای که ترشی زیاد میخوردن پسر شد 

به نظرم علایم و ویار به بدن بستگی داره خواهرای من هم دختر اوردن هم پسر سر هیچکدامشون تهوع نداشتن و اشتهاشون زیاده 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
پسره 

دختر 😅

یعنی از اول بارداریم تا حالا تک توک بهم گفتن دختر هر کی منو میبینه یا علائم و اینا رو میگم میگن پسر

2790
2778
2791
2779
2792