دختر معمولا مادر خسته نشون میده تیره شدن بدن و زیباییش کم میشه اما برای پسر اینطور نیست
من هیچ کدوم اینا رو ندارم قیافه مم کلا عوض نشده
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
من دوهفته دیگه دکتر گفته برم.اره میرم انشاالله صدای قلبو بشنوم این استرس لعنتیم تموم شه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یعنی هفته هفتم? پس هفته بعدی صدای قلبشو من میتونم بشنوم? عزیزم ویارات چیه حدس میزنی جنسیتش چیه
والا بمن گفت که دوهفته دیگه برو.حدس خودم اینه که دختره نمیدونم.قبل بارداری بزور غذا میخوردم.اماالان مثل خرس میخورم.فعلا هم هرچی که قابل خوردن باشه خوشم میاد تهوع هم ندارم
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند