2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه ۳ ۴ روز بود سینه ها خیلی درد گرفته بود امروز یکم کمتره چرا؟ تند تند هم دستشوییم‌ میگیره همشم ...

لان فصل بهاره و خاب مربوط ب اونه تکرر ادار هم برای اخرای ماه بارداریه من نمیخام نااامیدت کنم ولی منم همین علائمو داشتم اومدم اینجا تاپیک زدم همه گفتن بارداری ولی در کامل ناباوری روزی ک باید میشدم پریود شدم شما صبر کن خوووب ک از موعدت گذشت بزن 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
مبارکه 😍برا منم دعا کن زودتر بی بی چک مثبت گیرم بیاد 😞دو ساله هر ماه بی بی چک میزنم ...

عزی م انشاالله شما هم بزودی خدا دلتو شاد کنه.تاپیکمو بخون منم دو سال و خورده ای اقدام بودم.هرماه استرس میگرفتم و بی بی منفی میشد دقیقا این ماه که فکر میکردم از تخمک گزاریم گدشته و اصلا منتطر نبودم باردارشدم.توکلت به خدا باشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اخی مبارکه

مننون عزیرم انشاالله قسمت شما و همه ی منتطرا بزودی.عزیزم علایمت شبیه بارداریه اگه انشاالله بودی حتما خبر بده خیلی خوشحال میشم یادت نره ها😃😍

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عزی م انشاالله شما هم بزودی خدا دلتو شاد کنه.تاپیکمو بخون منم دو سال و خورده ای اقدام بودم.هرماه است ...

ممنون از دعای خوبت ،من تازه بعد دوسال فهمیدم مشکل شوهرمه واریکوسل داره ،قراره بعد کرونا بره دکتر ان شالله

ممنون از دعای خوبت ،من تازه بعد دوسال فهمیدم مشکل شوهرمه واریکوسل داره ،قراره بعد کرونا بره دکتر ان ...

خب پس مشکل خاصی نیست با یه امپول مشکلش حل میشه و سریع میتونی باردار بشی.منم دوستم شوهرش مشکل داشت امپول که زد همون ماه باردار شد.میتونی از طریق طب سنتی هم اقدام کنی.نیاز به دکتر نباشه.عرق کاسنی برای این مشکل مردا خیلی خوبه

خب پس مشکل خاصی نیست با یه امپول مشکلش حل میشه و سریع میتونی باردار بشی.منم دوستم شوهرش مشکل داشت ام ...

ببخشید از رو چه ازمایشی مشخص میشه واریکوسل  دارن مردا اخه من سه ساله همه مدل ازمایشو عکس رنگی حتی عمل و دارو اینا استفاده کردم ولی شوهرم فقط همون اول یه ازمایش ساده داد که دکتر گفت سالمه احتمالش هس مشکل از شوهرم باشه