2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم نزدیک 31 هفته ام ماما گفت خودم همه چیو به موقعش بهت میگم.

تو هم بپرس.

برای من شربت زعفران و اینا توصیه کرده.

شنیدم اگر 14 روز قبل زایمان گل گاو زبون دم کنی خیلی روی درد تاثیر داره.

آویشن دم کرده با عسل هم خیلی خوبه

هیچی نخور چون باعث میشه دردات زیاد بشه ولی دهانه رحم سروقتش باز میشه فقط سوره انشقاق بخون و اروم بشین پاشو برو 

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
هیچی نخور چون باعث میشه دردات زیاد بشه ولی دهانه رحم سروقتش باز میشه فقط سوره انشقاق بخون و اروم بشی ...

استرسمم همینه میترسم کیسه اب پاره شه دردام شروع شه ولی رحم باز نشه

سلام عزیزم به هیچ وجه کرچک نخور باعث دفع مکونیوم میشه زعفرانم نخور ضربان قلب جنین رو بهم میریزه 

دوش آب گرم بگیر و زیر دوش اسکات بزن و قر کمر بده 

تخم شوید و تخم رازیانه رو نیمکوب کن و جداجدا دم کن و بخور روزی یکساعت پیاده روی کن و پله بالا پایین کن 

صبح ها ناشتا خاکشیر تو آبجوش بریزو بخور عسل و سیاهدونه بخور سردیجات و ترشیجاتم نخور روصندلی برعکس بشین نزدیکی هم مؤثره 

منم نزدیک 31 هفته ام ماما گفت خودم همه چیو به موقعش بهت میگم. تو هم بپرس. برای من شربت زعفران و ای ...

اووو 14 روز من دیگه وقتی ندارم اگه تا یکشنبه دردم نگیره باید بستری شم و اصلا دوس ندارم تو این اوضاع بستری شم

استرسمم همینه میترسم کیسه اب پاره شه دردام شروع شه ولی رحم باز نشه

نه نترس مطمئن باش وقتی دردات شروع بشه دهانه رحمم باز میشه باور کن درد زایمان اونقداهم وحشت ناک نیس 

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
سلام عزیزم به هیچ وجه کرچک نخور باعث دفع مکونیوم میشه زعفرانم نخور ضربان قلب جنین رو بهم میریزه  ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

الان میخواستم پل گاو زبونو اینا بخورم باز ترسیدم گفتم بپرسم. هوووف جا خوش کرده این فسقلی استرس منم بیشتر میکنه اینجوری

اووو 14 روز من دیگه وقتی ندارم اگه تا یکشنبه دردم نگیره باید بستری شم و اصلا دوس ندارم تو این اوضاع ...

بگیر تا میتونی زعفران و آویشن بخور پس.

روغن کرچک بخوری ممکنه همون شب زایمان کنی.

عزیزم من ۱۱ روزه زایمان کردم تورو خدا هیچ کاری نکن من کلی ورزش کردم رقصیدم پیاده روی کردم تخم شوید و گل گاوزبان و پونه و آویشن وزعفرون و گلاب و کرچک خوردم سه روز درد شدید کشیدم فقط یک سانت باز شدم بعدش کیسه آبم ترکید ۱۰ ساعت درد طبیعی کشیدم آخرم سزارین شدم به خاطر اینکه بند ناف دو دور دور گردن بچه پیچیده بوده و سر بچه تو کانال زایمان گیر کرده بود 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻