2777
2789
عنوان

کمک کمک

117 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها کمکم کنید من 26 هفته هستم و جنینم پسره از اول بارداریم پایینه شکمم قرار داده همه تکوناش اطراف نافمه...چند وقته و استخوان شرمگاهیم درد میگیره دردشم بیشتر سمت چپه حس میکنم بهم فشار میاد مثل اینکه دسشویی داشته باشم اما دسشویی ندارم میترسم برم دکتر کمکم کنید نکنه نشونه زایمان زودرس باشه توروخدا اگ تجربه دارین بگین 😢

تعداد رای : 3
نظرسنجی
کمک
1
33%
کمک
2
66%

عزیزم به مثانه فشار میاره وقتی بجه بزرگ میشه جا میخاد باز کنه به مثانه فشار میاره

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشق نظرسنجیتم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

نه عزیزم طبیعیه 

فقط حواست باشه انقباض نداشتخ باشی.مون سفت شدنای شکم ک گاهی همراه درده گاهی بدون درد

احتمالا بچه بریچه(ینی با پایه)

28هفتگی ک رفتین واسه ازمایش یه سربهداشتم برین واسه چکاپ

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رحم داره بزرگ میشه به مثانت فشار وارد میکنه 

اما اگه دیدی درد پهلو هم پیدا کردی احتمال داره عفونت ادراری باشه و باید بری پزشک ویزیتت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم طبیعیه  فقط حواست باشه انقباض نداشتخ باشی.مون سفت شدنای شکم ک گاهی همراه درده گاهی بد ...

انقباض چطور ینی؟؟؟28 هفته ازمایش چی هس من خبر ندارم ..نکنه همون سونو ک واسه وزنه ؟

رحم داره بزرگ میشه به مثانت فشار وارد میکنه  اما اگه دیدی درد پهلو هم پیدا کردی احتمال داره عف ...

اره راست میگی سر بارداری قبلیم این علائم با شدت زیاد سرم اومد به زور بعد از زایمان مرخصم کردن بس که عفونت داشتم.

بچم هم زود دنیا اومد .

درد کاذب زایمان هم داشتم و احساس می کردم تو  کلیه هام سنگ هست و داره حرکت میکنه انقدر که درد داشتم و استخوان لگنم به قدری درد میکرد که اصلا تنهایی نمی تونستم بشینم یا بلند شم.

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
انقباض چطور ینی؟؟؟28 هفته ازمایش چی هس من خبر ندارم ..نکنه همون سونو ک واسه وزنه ؟

بهتون نگفتن؟

ازمایشات قند خون و هموگلوبین وادرار وچن تا دیگه

اگه گروه خونی خودتون منفی همسرتون مثبته باید امپول روگام تزریق کنین تو این هفته 

واکسن کزاز اگه نزدید بزنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهتون نگفتن؟ ازمایشات قند خون و هموگلوبین وادرار وچن تا دیگه اگه گروه خونی خودتون منفی همسرتون ...

انقباش همون سفت شدن رحمه 

دستتوبذار رو شکمت هر از گاهی اگه سفت شد و درد داشت ینی انقباض زودرسه

البته بعضی انقباضات کاذبه و تو این هفته ها شروع میشه.منتهی کمه و زود برطرف میشه و بیشتر زیر دلت درد میگیره 

اما اکه این سفت شدنا تکرارشونده بود ،حرکت بچت کم شده بود حتما مراجعه کن پزشک

1
5
10
15
20
25
30
35
40