برادر من یه مورد اینطوری داشت بخاطر ارتودنسی دندوناش کنار گوشش نزدیک فکر یه استخون مثل جوش دراومده بود سفت بود رفتیم دکتر گوش بعد آمپول یه ۲۴ ساعت غذای سفت نخورد فک کنم ولی خوب شد باید بری پیش متخصص
اومدم به همه ی عزیزانی که مشکل مفصل فکی گیجگاهی دارن به اشتراک بذارم که من پیش پزشکان جراح فک و صورت بسیاری رفتم و شرایطم بدتر شد تا اینکه دکتر امیر سیف الدینی رو تو تهران پیدا کردم و با تسخیص درست ایشون و شروع درمانشون با گاردهای فانکشنالی که به حرئت میتونم بگم تو دنیا هیچکس نمیتونه درست کنه براتون بعد از ۴ ماه از شروع درمانشون به طور کامل خوب شدم ... اگه میخواد مول آدم قبلیتون بشید و بدون درد زندگی کنید فقط پیش ایشون برید و مطمئن باشید که صد در صد خوب میشید...
مطمئنی تبلیغ نمیکنی ؟ از ۱۰نفر ۹نفر ازایشون ناراضی هستن یکیش خود من نه بادقت گوش میده نه درمان میشه ...
آقای دکتر انقدر شناخته شده و کاربلد هستند که نیازی به تبلیغ من و امثال من ندارن ، ضمن اینکه من مریض ایشون هستم که حتی به جایی پزشکای قزوین من رو رسونده بودند که دهانم رو در حد مسواک زدن عادی روزانه ام هم نمیتونستم دیگه باز کنم و با تشخیص درست و درمان فوق العاده شون محدودیت حرکتی، صدای فکی ، درد بسیار شدید حین جویدن و حتی صحبت کردن و دردهای ارجاعی ... من رو رفع کردند... من فقط به خاطر کمک به آدمهای مول خودم اینجا اومدم و مثcoment گذاشتم دیگه تصمیم با خود طرفه ...