دردام مبهم بود میزد تو گونه و استخوان ابرو و یهوویی بود اینجوری نبود که همیشه همراهم باشه&nbs ...
چ جالب پس وقتی دردات شروع شد نایت گارد هم استفاده میکردی از قبلش ! دکتره بعد دردا بهم استفاده کنم اثری هم نداشت والا برام تیزانیدین نوشته یه کم بهتر میشه میخورم ولی بازم فرق چندانی نکرده
بیسوادی بیداد میکنه تو دکتر جماعت ... آخرم ک نمیفهمن چیه میگن برو تزربق برای بلاک عصب
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا دکتر با سواد و باتجربه خیلی مهمه من این مشکلام و از روانپزشک بی عقل دارم ولی من با بوت ...
من آخه اصل دردم زیر فکه نمیدونم اصن مال فک باشه یا نه ازونورم وقتی با اینور غذا میخورم حس میکنم این طرف شل شده ینی یه حوری انگارفاصله میفته بین فک بالا و پایینم
من آخه اصل دردم زیر فکه نمیدونم اصن مال فک باشه یا نه ازونورم وقتی با اینور غذا میخورم حس میکنم این ...
پیش جراح فک و صورت برو و بگو برات درخواست عکس از دیسک فکت بده .مثلا من که مشهدم رفتم دانشکده ی دندانپزشکی اونجا حتی چندتا دکتر میتونن مشکلتو در کمیسیون مطرح کنن .بنظر من که از دندون قروچه ست .اون درمان بشه بقیه حل میشه
پیش جراح فک و صورت برو و بگو برات درخواست عکس از دیسک فکت بده .مثلا من که مشهدم رفتم دانشکده ی دندان ...
آره یه دکتره هم بهم گف برو دانشکده دندان، کجاش باید برم؟ عکس مفصل دارم همونکه عکسو دید گف برو فیزیوتراپی اگرم خوب نشد شستشوی مفصل آره خوبه چند نفر بررسی کنن شاید ب نتیجه برسه
فک چرا حتی سمتی ک درد دارم شل هم شده قشنگ حرکات اضافی داره نسبت ب اون سمت گوشم نه صدا نمیده ولی آپارات یه وبینار در مورد مشکلات مفصل فک ک باعث وزوز گوش میشه بود دکتر محمود سعیدیان فک کنم با خانم دکتر فرهادی الان سرچ میکنم پیدا نمی کنم اینجا یه مرکز وزوز گوش هست ادعاشون اینه با اسپیلینت وزوز رو درمان میکنن تو 6 تا 10 ماه! دکتر محمودیان اونجام هست فک کنم، مرکز وزوز گوش تهران، ولی من رفتم همین خانم دکتر فرهادی برام چند تا دندون رو تراشید ک اکلوژن رو تنظیم کنه من گفتم فوقش ویزیت میگیره ازم 200 تومن گرفت اسپیلینت هم 4 تومن بود ک من قبول نکردم