2777
2789
چندهفته بودین ک گفتن ساک تشکیل شده؟؟ بعدچندوقت رفتین همه چی نرمال بود؟؟

شش هفته رفتم فقط ساک دیده شد . سه هفته پر از استرس و نگرانی رو گذراندم رفتم سونو خداروشکر قلبش ضربان داشت . طبق سونو ۹ هفته بودم ❤ نگران نباش عزیزم استرس الکی به خودت نده . من لکه بینی هم داشتم بخاطر کار سنگین . خلاصه خدا خودش میدونه چی کشیدم تو اون سه هفته .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه😂😂😂 منم طبق محاسبه ی خودم ۷هفته و۲روزم بود ولی رفتم گف ۶هفته🙁

من طبق پریود ۶ هفته و ۴ روزم بود رفتم گفت دقیق ۵ هفته ادم میمونه بخدا

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
پس یع هفته صبرمیکنم برای نینیتم صلوات میفرستم

قربونت عزیزم

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
چندهفتگی رفتین سونوک اینوگف

شيش هفته وفتم سونو واژينال 

گفت شيش هفته و پنج روزته ساك خاليع فقط كيسه زرده تشكيل شده 

دوهفته بعدش رفتم جاي ديگه هشت هفته بودم همه چي هم خوب بود

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
خداروشکر ایشالامنم هفته ی بعدبرم همه چی نرمال باشه

الهي امين 🙏🙏

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١