2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تهرانم

پدرمم بیمارستانه

تختا پر - همه جا بیمار هست

بشدت وضعیت خرابه و مرگ و میر زاد

مبتلایان هرلحظه بیشتر میشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

من نمیدونم چرا کشورای دیگه که قرنطینه کامل هستن روزی هزارتا  مرگ دارن اونوقت کشور ما که ماشالا خیابونو پر و اکثرا مردم میرن سر کار آمار انقدر کمه.به عقل خودم شک کردم.

من نمیدونم چرا کشورای دیگه که قرنطینه کامل هستن روزی هزارتا  مرگ دارن اونوقت کشور ما که ماشالا ...

شهر ما هم امار مرگ کمتر از یه درصده شاید ویروس ضعیف شده امار به جز امار پرستارایی که کرونا گرفتن ۱۲۳ نفره فقط یه نفر فوت شده بقیه حالشون بد نیست

من نمیدونم چرا کشورای دیگه که قرنطینه کامل هستن روزی هزارتا  مرگ دارن اونوقت کشور ما که ماشالا ...

من به یه نفر شک دارم اصلا تو جمع ماسک نمیزنه هیچ طوریشم نمیشه میگم نکنه واکسنشو زده خیالش راحته؟😂

کدوم کشور قرنطینه کامل هست

نه بابا تو همین امریکا شرکتای خصوصی اکثرا حاصر نشدن

بعدم ماهم تازه از ۱۵ فروردین یکم اینجوری شدیم. مردم قبلش تو تعطیلات رعایت میکردن

کدوم کشور قرنطینه کامل هست نه بابا تو همین امریکا شرکتای خصوصی اکثرا حاصر نشدن بعدم ماهم تازه از ۱ ...

من خودم بیرون رو دیدم که میگم حداقل شهر ما که اینجوری بود.فقط ید خلوت بود از 14 فروردین شلوغه

من خودم بیرون رو دیدم که میگم حداقل شهر ما که اینجوری بود.فقط ید خلوت بود از 14 فروردین شلوغه

آره گلی اینجا هم بعد تعطیلات شلوغ شده

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭