2777
2789
عنوان

جوش های روی گونه

41309 بازدید | 54 پست

سلام من پسرم ۲۰ سالمه . صورت و به خصوص گونه هام پر از جوشه . خسته شدم هر وقت تا یکم بهتر میشه میزیزه بیرون دوباره کلی . دکتر رفتم ازمایش کبد و هورمون و دمودکس هم دادم هیچ مشکلی نداشتم . تغذیه هم رعایت میکنم تا حدودی ولی نمیدونم دلیل اش چیه واقعا . گونه هام همش پر از جوش های چرکی و خیلی قرمزه ‌. 

لطفا یه روشی کاری معرفی کنید ‌. 😞😞😞

سلام

استرس داری؟؟؟

جوجه رنگیه عاقامونم😍یه عاقایی خیلیییییییی سخت گیر و حساس و در عین حال مهربون😍(متعهّد به همیم💍)سه سال از با هم بودنمون میگذره روزای سخت و خوبی باهم داشتیم😍😍😍😍میمونیم برای هم تا همیشه🌸❤«فاطمه❤علی»
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرخ کردنی نخور

غذای چرب نخور

آب سرد نخور

ورزش کن

ماسک ماست و زرد چوبه ب مدت ۲۰دقیقه 

صابون زرد چوبه روزی ۳ نوبت بشور صورتتو باهاش 

۳مین ماساژ بده ۳ مین بمونه رو صورتت بعد بشورش 

اینا رو انجام دادم الان صورتم صافه شکر خدا

و دارم سعی میکنم ی لکه هایی کمرنگی ک روی گونه هام مونده بره

جوش جوانیه دست نزنی تودشون میرن بعد آب پیاز بزن  زودتر میرن

اخه از ۱۶ ۱۷ سالگی داره جوش میزنه صورتم اوایل کم بود ولی توی یه سال اخیر خیلی زیاد شد . به طوری که اعتماد به نفس مو گرفته قشنگ 

اخه از ۱۶ ۱۷ سالگی داره جوش میزنه صورتم اوایل کم بود ولی توی یه سال اخیر خیلی زیاد شد . به طوری که ا ...

تو خانوادتون کسی مثل شما هست؟

تو ماه من بودی ولی سرت به ستاره هات گرم بود....💔
نه اصلا یا اگه هم دارم کم 

بیا خصوصی یه شوینده بهت بگم

جوجه رنگیه عاقامونم😍یه عاقایی خیلیییییییی سخت گیر و حساس و در عین حال مهربون😍(متعهّد به همیم💍)سه سال از با هم بودنمون میگذره روزای سخت و خوبی باهم داشتیم😍😍😍😍میمونیم برای هم تا همیشه🌸❤«فاطمه❤علی»
بیشتر ببینید
سرخ کردنی نخور غذای چرب نخور آب سرد نخور ورزش کن ماسک ماست و زرد چوبه ب مدت ۲۰دقیقه  صابون ...

سرخ کردنی و غدای چرب اینا رو معمولا رعایت میکنم . این ماسک که گفتین چطوریه چقدر باید از هرکدوم ترکیب کنم و اینکه سوزش نمیاره چون زرچوبه داره؟ 

چون من همینطوری جوش هام و جاهاش خیلی قرمزه 

بنظر من برای مشکلات پوستی داروهای عطاری و مشاوره با ی متخصص طب سنتی یا ی عطار قدیمی باتحربه مفیدتره تا متخصص پوست

ی کاری هم میگم انجام بدید امتحانش ضرر نداره برای من که بطور اتفاقی انجامش دادم موثر بود

چند روز پشت سرهم هرروز مقدار زیادی هندوانه بخورید مثلا نصف ی هندوانه کامل به مدت چهار پنج روز

🌷
کرم ضدجوش بزن رو جوشات تا خشک بشه و التهابش رفع بشه.همین طور روزی ده تا عناب تو آب ولرم خیس کن و بخو ...

ببخشید اگه کرم ضد جوش خوبی میشناسید شما بگید که اگه تونستم  تهیه کنم