2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۱۳)

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شاکرخداوند     @خانومم     @پانیام     @نسیم2431371   ...

عالی بود،ممنون صدام کردی،خیلی مطالب مفید بود.

من خودم سالمترین آدم بودم،یهویی دو تارگ سرم خون لخته شد وخیلی اذیتها کشیدم،هنوزم دارو میخورم .همیشه بعضی ها،یجوری نگام میکنن انگار چقدر آدم گناهکاریم که مریضی گرفتم واینکه خدا منو از خودش رونده که بهم بیماری داده.😅البته این بعضیها، دوسه نفر بیشتر نیستن.(البته درکشون میکنم،اونا نمیدونن من به خدا چقدر نزدیکم)

ولی این بیماری منوساخت،یه آدم دیگه شدم،مرگ رو با چشای خودم دیدم،فانی بودن همه چیز رو با چشم خودم دیدم.الآن جوری زندگی میکنم که انگار ،امروز، روز آخریه که تو این دنیام،هیچکس رو نمیرنجونم وهمه ی اطافیانم که برای زنده ماندنم، موقع بیماری، دعام کردن ودوستم داشتن،الآن عاشقم هستن.

و نمیدونید چقدر به خدا نزدیکم،وجودش ،تمام وجودمو گرفته.

عالی بود،ممنون صدام کردی،خیلی مطالب مفید بود. من خودم سالمترین آدم بودم،یهویی دو تارگ سرم خون لخته ...

خوش به سعادتت

ان شاءالله به زودی سلامتی کامل رو به دست بیاری

برای منو بچه هامم دعا کن ...لطفا ازش بخواه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن.......خواهش میکنم

برای منم دعا کن و ازش بخواه از گناهانم بگذره و راه درست رو نشونم بده............واقعا ممنونم ازتون

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
خوش به سعادتت ان شاءالله به زودی سلامتی کامل رو به دست بیاری برای منو بچه هامم دعا کن ...لطفا ازش ...

خیلی خیلی ممنون.من الآن سالمم.فقط برای اینکه فشار مغزم ازون موقع بالاس،مجبورم برا نرمال شدنش ،دارو بخورم.

من اگه قابل باشم،براتون دعا کردم،انشاالله سعادت وخوشبختی وموفقیتهای بچه هاتونو ببینی.انشاالله خدا هممونو به راه راست هدایت کنه،انشاالله پرهیزکاری وتقوا داشته باشیم.من براتون آیت الکرسی میخونم،ولی کوچکتر ازونم که به بقیه جسارت کنم.شما خودتون بهترین هستید،چون خدا از روح خودش درهممون دمیده.شاد وموفق باشید انشاالله وبازم ممنون که برای سلامتیم دعا کردین🙏🙏🙏

@sarigalin    😎عزیزم من نمیدونستم کاربریت برگشته. تا تاپیک قبل هم کاربری قبلیتو صدا میک ...

مرسی عزیزم

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
♨️در شب‌های ماه رمضان از خدا بخواهید که شاکر شوید. ✨خدا خیلی مهربان است. راه رسیدن و درک مهربانی ...

سلام فاطمه جون خوبی .این متن خیلی عالی بود.مرسی میذار ی واقعا عالی ست.👌👌👌👌👌👌👌👌💕💕💕💕💕🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@parniyan70     @مهربانووووووو     @مهربونمریم     @لبخندنگاه ...

فدات شم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

این متن ها عالیههه.من قبلا صوتش رو گوش دادم  .حرفاش اصلا تکراری نیست و بیان روان و جذابی داره 

دوباره بتدنم متن هات رو میخونم .و نکته هاش یاد آوری میشه واسم.

خانومها همون طور که فاطمه عزیز هم گفتن صوتش رو بتونین گوش کنین خوبه.حین کار کردن هندزفری بذارین و گوش کنین.آخر صوت ها روضه داره که قلب ها رو میسوزونه تو تاثیر صوت ها بیشتر میشه براتون.به اینجا هم بیاین و استفاده کنین و پیام بذارین   خیلی خوب میشه که این جا پر بازدید بشه و همه خانوم ها بخونن اینا رو

عالی بود،ممنون صدام کردی،خیلی مطالب مفید بود. من خودم سالمترین آدم بودم،یهویی دو تارگ سرم خون لخته ...

چقدر زیبا و قوی با بیماری کنار اومدین👌😔

ان شاءالله سلامتی کاملو بدست بیارید و عاقبت بخیر شید🙏🙏🙏

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲