2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست
جدی الان با کمال وقاحت داری ازین رابطه ها و دوستی‌های خارج از عرف و خارج از شرع و قانون با افتخار تا ...

عزیزم یکی تاپیک رده دوس نداری نیا مجبوری مگه

گُفتَم بُغضِ عِینِ تیغِ تو گِلوم بیآ بِزَن تیرِ آخَرو تَموم :)! 💔
آها😂 ببخشید من کلا از این ۶فصل یدونه قیمتشم ندیدم

منم نمیدونم قیمتش چنده اما قسمتشو میدونم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی الان با کمال وقاحت داری ازین رابطه ها و دوستی‌های خارج از عرف و خارج از شرع و قانون با افتخار تا ...

مادر عزیز من باعث افتخارمه که شما مادران منو نصیحت کنین و کمکم کنید و اصلا قصد ترویج خارج عرف این چیزایی که شما بمن گفتی  ندارم  ... من نمیتونم این مسئله رو با مادرم در میون بزارم اما میتونم اینجا حداقل مشورت بگیرم .... 

منم نمیدونم قیمتش چنده اما قسمتشو میدونم      

دیوونه🤣🤣🤣🤣

الان دیدم اشتباه تایپیمو 

منم منظورم قسمتش بود

گل😂😂😂😂

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ایشالله همینی که شما میگی باشه ... واقعا بعضی وقتا دعا میکنم مهرش از دلم بیفته

عزیزم همیشه تو روابط عاطفیت جوری باش ک طرف مقابل خودشو ب هردری بزنه ک ماله خودش بشی برا ازدواج و همیشه بخادت رابطه  ای هدف ازدواجی توش نباشه ۱۰سالم باهات باشه تهش ک چی غیره جداییه هرچیم صبرکنی ک شاید بیاد جلو اون نمیاد این وسط وابسته تری تو و رفتنش دیونت میکنه موندنش هم بلاتکلیفی و عذابه برات رابطه دوستی با کسی برو جلو ک هدفش ازدواج باشه اون دوستی هم جهت شناخت قبل ازدواج باشه جدایی هم اولش سخته ۱هفته از خوراک و خواب می آفتی گریه میکنی کم کم قوی ترازهمیشه ازپسش برمیایی ایشالله ک هرچی ب صلاحته همون بشه❤️

🕯🐨🌱♻️
عزیزم همیشه تو روابط عاطفیت جوری باش ک طرف مقابل خودشو ب هردری بزنه ک ماله خودش بشی برا ازدواج و همی ...

قربونت برم مرسی از انرژیه خوبیه که دادی ممنونم .... 

شما درست میگی باید خودمو قوی تر کنم ... خودمم خسته شدم ازین بلاتکلیفی اما زورم به احساسم نمیرسه

شما چرا همیشه اینطوری برخورد میکنین؟😔فک کردین با این رفتارتون قراره اونا کاری رو که شما میگین انجام بدن؟من خودمم هیچ وقت موافق دوستی نیستم اما هیچ وقت تاحالا قضاوتشون نکردم..رهبر گفتن هیچ وقت افراد بی حجابو سرزنش نمیکنم چون عیب اونا تو ظاهره من تو باطن ما که دیگه از رهبرم پایین تریم اینطور قضاوت صحیح نیس..

خدایا شکرت😍💖
قربونت برم مرسی از انرژیه خوبیه که دادی ممنونم ....  شما درست میگی باید خودمو قوی تر کنم ... خ ...

ب این فک کن ک تو ارزشت بیشتر از این حرفاست تو ی خانومه خاص و خاستین هستی دنباله کسی نمیری و عشق گدایی کنی آدما رو تجربه کن ک بشناسی ن بهت آسیب برسونن عزیزم تو این دنیا هیچ چیزی قده خودت مهم نیست اینو از من یادت باشه

جیگرتو😘

🕯🐨🌱♻️
شما چرا همیشه اینطوری برخورد میکنین؟😔فک کردین با این رفتارتون قراره اونا کاری رو که شما میگین انجام ...

حجاب یا غیره حجاب یک انتخاب هست دوسته عزیز ن ی عیب کلمه عیب خیلی زشت بود ک ب کار بردین 

🕯🐨🌱♻️
حجاب یا غیره حجاب یک انتخاب هست دوسته عزیز ن ی عیب کلمه عیب خیلی زشت بود ک ب کار بردین 

قصد توهین اصلا نداشتم ببخشید فقط منظورم این بود اونی که ظاهرش خوبه صد درصد دلیل نمیشه باطنش هم خوب باشه و برعکس..

خدایا شکرت😍💖
کلهم اجمعین هوسه عزیزم 😊 منم اینطور فک میکردم ۲۰سالمه عاقلانه انتخاب کردم و الان عاشق همسرمم به عش ...

۲۰ سالته بعد قبلا هم ۸ سال یکیو دوس داشتی ماشالا 😂😂😂😂از دوران کودکی وارد این مسایل شدی 

من تازه ۲۱ سالگی فهمیدم دوس داشتن چیه 😶😆

😶😶😶 شما از کجا میدونی مادران اینجا قبلش کاری نکردن یا دوستی نکردن؟ فعلا که اینجا مدام پر شده از غیبت مادرشوهر و خواهر شوهر و خیانت 😂