2777
2789
عنوان

قرص خواب چی

112 بازدید | 14 پست

بخورم اصلا بخورم یا نه خسته شدم از کم خوابی و بیخوابی 

میترسم بخورم دیگه بدون اون نخوابم ولی خوب آخه الانم نمی خوابم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الانزاپین ۵ 

بهش معتاد نمیشم بعد بدون اون خوابم میبره 

من یه چند بار ترانکوپین خوردم عالی بود 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اصلا نخور همینجوری الکیی 

خواب ندارم

اول سلام دوم اینکه منم مثل توبیخوابیه شدید داشتم ودارم دکترو روانشناسو اینجور چیزام رفتم آخرین دکتری که رفتم به من به مدت ۲۰ شب قرص آلپرازولام داد اینکه هرشب ساعت ۹ قرص میخوردم خوابم تا ۲ ماه تنظیم شد خوب بود کلی چون فکرم همیشه مشغوله برای همین دوباره به حالت قبلم برگشتم همون دکتر بهم گفت یا انقد خودتو مشغول کن تا خوابت ببره یا عادت کن به قرص الان ۴ ساله بدون قرص سعی میکنم بخوابم چون قرص خواب برای ۱ماه خوبه بعدا مصیبت

قرص ملاتونین بگیر ۴۰ دقیقه قبل از خواب بخور ،کاملا بی ضرر ؛هورمون خوابه

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

اول سلام دوم اینکه منم مثل توبیخوابیه شدید داشتم ودارم دکترو روانشناسو اینجور چیزام رفتم آخرین دکتری ...

ممنون عزیزم اره بدیش اینه که همین عادت کردنش بده 

بهش معتاد نمیشم بعد بدون اون خوابم میبره  من یه چند بار ترانکوپین خوردم عالی بود

نه اعتیاد نداره من خیلی استفاده کردم البته یه دوره ای اوایلش از نصف شروع کن چون خیلی خواب آوره فردا گیج نزنی ...اونی که گفتی رو استفاده نکردم 

قرص ملاتونین بگیر ۴۰ دقیقه قبل از خواب بخور ،کاملا بی ضرر ؛هورمون خوابه

عزیزم واقعا خواب اوره ضرر نداره که 

عزیزم واقعا خواب اوره ضرر نداره که 

نه اصلا ضرر نداره از داروخانه هم بپرس موقع خرید

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

2827
2791
2779
2792