2777
2789
عنوان

خیلی غمگینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 45 پست
اتفاقا خیلی حس خوبیه وقتی میبینی اونا دارن پوشک بچه عوض میکنن و اونیکی بچه شون فردا املا داره و کلی ...

نه خیلی حسه بدیه وقتی اونا فکر میکنن که فتح الفتوحات کردن و تو رو به چشمه یه طفلکی ببینن

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
😢😢😢منم تک وتنهاشدم تو همین یکسال اخیر تموم دوستام به ردیف ازدواج کردن رفتن

5تاصلوات فرستادم برا ی خوشبختی شما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخیرتون بده دوست مهربونم منم براتون صلوات فرستادم

🌹🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
تا الان بیدار موندی انتظار داشتی شرایط روحیت خوب باشه؟ بگیر بخواب خودتم ناراحت نکن دنیا ارزشششو ندار ...

اینم یه مصیبت دیگه خانوادم بسیار بی درک هستند من خوابم میاد ولی اونا نصف شب می خوابن من بدبخت دو ساعت دیگه هم باید پاشم نماز ولی اونا بخوابن  و هزار یک بدبختی دیگه که دارم یعنی واقعا دلم می خواد کرونا بگیرم بمیرم

الهییی  خودتو ناراحت کن بخدا با ناراحت شدن و غصه خوردن چیزی عوض نمیشه. ارزو میکنم به اونچیزی ک ...

مرسی عزیزم  

اینم یه مصیبت دیگه خانوادم بسیار بی درک هستند من خوابم میاد ولی اونا نصف شب می خوابن من بدبخت دو ساع ...

نمیمیری زمینگیر میشی بدبخت تر میشی..من خودم قبلا افسردگی داشتم براهمین میگم دنیا ارزششو نداره دایورت کن تمااام.شبخوش

من 22سالمه باهمین سن کم مادرم بهم میگه فکر ازدواجو نکن دینه پیرشدی

اول از همه مامانم با نیش زبونش ناراحتم میکنه من خیلی غصه دارم😭

من 22سالمه باهمین سن کم مادرم بهم میگه فکر ازدواجو نکن دینه پیرشدی

😂😂😂😂مامانت منو ببینه چی میگه

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
اول از همه مامانم با نیش زبونش ناراحتم میکنه من خیلی غصه دارم😭

مث منی بخدا همه شب رو گریه میکنم همیشه دوستا و اطرافیارو توسرم میکوبه و میگه دختری ک سنش بالارفت دیگه مگه یه پیرمرد یا زن مرده بیاد بگیرتش انگاری دست منه مگه خریدنیه بگم میخرم؟خدایا گناه ماچیه آخه😢

مث منی بخدا همه شب رو گریه میکنم همیشه دوستا و اطرافیارو توسرم میکوبه و میگه دختری ک سنش بالارفت دیگ ...

دعا میکنم زود زود ازدواج کنی