2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که میگن ناشکرید

عزیزانم بعضیا دست خودشون نیست.با صدای رعدو برق و بارون شدید میترسن مثل خودم.

من به شدت مضطرب میشم و دلم میخواد زار بزنم

وگرنه عاشق بارونم

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
به خدا،،از ۹۸ به بعد هر شب جررر داده میشم،ننه و بابامو میارن جولو چشام،خلاصه که از هم کلام باشما کما ...

منم خیلیییی خوشحال شدم دختر مهربون و خوش قلب🥰

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
دوستانی که میگن ناشکرید عزیزانم بعضیا دست خودشون نیست.با صدای رعدو برق و بارون شدید میترسن مثل خودم ...

وااای منم یادمه بچه بودم بارون میومد بابامم نبود خونه انقدر جیغ زدم داشتم سکته میکردم

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
دوستانی که میگن ناشکرید عزیزانم بعضیا دست خودشون نیست.با صدای رعدو برق و بارون شدید میترسن مثل خودم ...

اره منم عاشق بارونم ولی رعد برق باد ک میبینم میترسم

واقعا  عوض شکره

توی حدیث قدسی می‌خوندم خدا فرمود «کنت منزل مخفیا...» یعنی من مثل یک گنج پنهان بودم پس تصمیم گرفتم بشر رو از روح خودم خلق کنم تا منو بشناسند و شکرگزاری کنند.

روزها و شبها می‌گذره. زمان از دست میره و فراموش می‌کنیم کسی که ما رو آفریده ازمون توقع داره.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲