2777
2789
خوبه.هم رعدو برق هم تگرگ من اولین بارم یود توعمرم همچین چیزی دیدم.ماشینمون سقفش رفت تو توکوچه بود صد ...

وای من استرس میگیرم 

ی زره بادم ک بیاد دیگ هیجی میترشم بدجور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهویی شد دیگه ببخش🎈☹😐

ببخشید شما همون کاربر   کله شق   هستین  🤔

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من اشتهاردم 

خوشبختم همشهری😊❤️

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
تو هم نازی😘 کجایی خواهر،،خودت خوبی،ندیدی ببینی یه جاهایی فحشم میدن میگن خاک توی سرت مهربونم نیستی ...

آخی چرااا😂

نههه خیلیم خوبی،بهشون گوش نده😁

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
ببخشید شما همون کاربر   کله شق   هستین  🤔

کله شق چیه؟😒🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بارون بیاد ی چیزی میگین نیاد ی چیزی میگین 😒

والله. همون کرونا رم توی آزمایشگاه ها دستکاری کردن وگرنه خوردن سوپ خفاش نهایتاً دل‌درد میاره نه تنگی نفس. قربونت برم خدا چقدر غریبی رو زمین  

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲

[QUOTE=131947896]کله شق چیه؟😒🎈[/QUOTE اسمش بود   کله شق  خیلی وقته  نیست

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
وای من استرس میگیرم  ی زره بادم ک بیاد دیگ هیجی میترشم بدجور

من داشتم سکته میزدم شوهرم‌ خواب بود بیدارش کردم گفتم ماشینت نابود شد.

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
[QUOTE=131947896]کله شق چیه؟😒🎈[/QUOTE اسمش بود   کله شق  خیلی وقته  نیست

خیر🎈😊

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»