2821
2789
عنوان

تکونای بچم😢

110 بازدید | 15 پست

خانوما بچم شب ک میشه خیلی تکون میخوره ینی مشکلی هست؟؟

خیلی نگرانم😓

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عادیه 

تکون نخورد نگران شو، فسقلی شیطونه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه تازه خوبم هست ..ماشالله شبا حسابتو میرسه انشاالله😂😂😂

واقعااا؟؟؟؟توروخدا نترسون منو😶

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

نه نیست. معمولا شبا نی نی ها فعال میشن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
نه عزیزم کاملاطبیعیه چون شمادرحال استراحتی اونم باخیال راحت ورجه وورجه میکنه.چندهفته ای

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم

۲۳هفته

نه عادیه  تکون نخورد نگران شو، فسقلی شیطونه

آها مرسی عزیزم

واقعااا؟؟؟؟توروخدا نترسون منو😶

شوخی میکنم گلم ولی نگران تکوناش نباش خوب داره بازی میکنه قربونش برم ...انشالله به سلامتی بغلت بگیری گلم ..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
شوخی میکنم گلم ولی نگران تکوناش نباش خوب داره بازی میکنه قربونش برم ...انشالله به سلامتی بغلت بگیری ...

ای جان مرسی عزیزدلمممم 

سلامت باشی انشالله♥️

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم ۲۳هفته

ایشالابسلامتی دنیابیاد.هرچقدربزرگترمیشن تکوناشون بمرور کمتر میشه یادمه یبارپسرم ۳روزتکون نخورد اگه بدونی چه حالی داشتم.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
ایشالابسلامتی دنیابیاد.هرچقدربزرگترمیشن تکوناشون بمرور کمتر میشه یادمه یبارپسرم ۳روزتکون نخورد اگه ب ...

سلامت باشی همیشه🌹

آها چ جالب نمیدونستم

سلامت باشی همیشه🌹 آها چ جالب نمیدونستم

یواش یواش همه چیومیفهمی.مامان اینده.حسابی استراحتاتوبکن وخودتوبرای شیطونیاش اماده کن که به امیدخدابعددنیااومدنش بلطف نینی خان رنگ ارامش نمیبینی😄😄

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
2824
2823
2791
2779
2792