بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
حالا من وقتی برا خونه حرص میخورم میگم مرتب نیست یا کثیفه زشته کسی بیاد مامانم میگه به جهنم خونه ی خودمه دوست دارم اینجوری زندگی کنم هر کی میخواد نیاد خونم
دور از جون شما مامانمنم همینجوری بود ، با دیسگکمر میگرفت جارو برقی میکشید همه خونه رو، وقتی قرار بود نظافت کنه تا لامپای تو توالتم باز میکرد تمیز شده مینداخت سر جاش
اونقد به خودش فشار اورد سر همین حرفا که کسی میاد نگه کثیفن الان ویلچرنشین شده😔
یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانوادهی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که
والا چی بگم خواهر مادر شوهرم خودشو زده ب خریت هرچیم اخم و تخم کنی باز میاد روزی صدبار
بذا بیاد خونه پسرشه، ولی ب خودت فشار نیار ک هر لحظه تمیز و مرتب باشین
بذابیاد یبارم اشغال تو خونه ببینه
تا قدر تمیز کردناتو بدونه
یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانوادهی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که