2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

87 بازدید | 14 پست

به بچه شیر خودت و ندی بچه بی اعصاب و بد اخلاق میشه؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بله

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خواهر شوهرم ی قطره هم شیر مادر نخورده. آنقدر مهربون و خانوم. لذت میبری ازش

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نه من بچه اي ميشناسم شير مادرشو خورده الانم 16سالشه عصبي و بي حوصلست بچه اي هم ميشناسم يازده سالشه شيرخشک خورده خيلي بچه خوبيه اينا از اولم همينجور بودنا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

آخه گفتم ندم از هیکل نیوفتم الان دو ماهشه یا خوابه یا تو اخمه😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

البته یکی دو روزیه که بهش میدم اندکی بهتره😐

آخه گفتم ندم از هیکل نیوفتم الان دو ماهشه یا خوابه یا تو اخمه😐

ب نظرمن بچه باید از وجود مادرش بزرگ بشه ن باشیر مصنوعی منم همین فکر شمارو کردم خیلی هم پشیمونم الان بچم 14 ماهشه همش مریضه تاحالا سه تا بیمارستان رفتم ولی بچه جاریم شیرمادرشو میخوره خداروشکر اصلا دکتر نرفته اگر دوباره بچه داربشم قطعا شیرخودمو میدم

ب نظرمن بچه باید از وجود مادرش بزرگ بشه ن باشیر مصنوعی منم همین فکر شمارو کردم خیلی هم پشیمونم الان ...

منم مجبورم بدم وگرنه میمیره شیر خشک و که کلا پس میزنه و گریه میکنه بهش پستونکی چیزی هم بدی بالا میاره😑😐