2777
2789

هیچ مدرکی جز یه صدای ظبط شد که بابام با اون زنه حرفم میزنه نداریم . ولی مطمعنیم . به نظرتون با شکایت مامانم قاضی پرینت پیامک ها و تماس های بابام رو‌میگیره ؟

اگر گردش حساب هاشو چک کنن متپجه میشن هر مامیریختهاشریخته برا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قسمت هیچکی نکنه😔

امین

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
نهایتش برفرض خیانت پدرتون تایید شد،اونجورم که شما میگین اون خانم متاهله.میدونید حکمه زنا چیه؟

حکم خیانت چه برای مرد و چه برای زن یکسانه و ۹۹ضریه شلاق وجریمه مالی دارهه

حکم خیانت چه برای مرد و چه برای زن یکسانه و ۹۹ضریه شلاق وجریمه مالی دارهه

اگه همسر اون خانم هم مدعی بشه داستان فرق میکنه.حتی اعدام هم میتونه باشه.بعدش عزیزم متاسفانه یه کارایی مثل تف سربالاست.درسته با شلاق خوردن و....دل مادرتون خنک میشه ولی متاسفانه شان خوانوادتون زیر سوال میره و برای موقعیت خودت که یه دختر جوونی و مطمعنا چند وقت دیگه خواستگار پاش به خونتون باز میشه ضرر داره.الان احساسی تصمیم نگیرین

اگه همسر اون خانم هم مدعی بشه داستان فرق میکنه.حتی اعدام هم میتونه باشه.بعدش عزیزم متاسفانه یه کارای ...

چطوری اون زنو از زندگیمون دور کنیم . شوهر اون زنم معتاده و هیچ استقلالی نداره

پس چیکار کنیم دارم دق میکنم

با خود اون خانم صحبت کنید در مرحله اول و صدای صبط شدشو رو کنید براش مطمعنا از ترس ابرو ریزی کوتاه میاد.ولی اگه ایراد از پدرتونه این زن نشد یه زنه دیگه اونوقت مادرت یا باید تحمل کنه یا جداشه