2777
2789
عنوان

همدردي

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست

تو خلوت مادر و دختری تون به مادرتون بگو که این رفتارش ناراحتت میکنه و جلوی همسرت کوچیک میشی...

و ی نصیحت خواهرانه البته ببخشید من اگه به جای شما باشم به هیچ عنوان اجازه نمیدادم دخترم جایی غیر از خونه خودم بمونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتي دخترم به دنيااومد،شيش ماه بعدابجيمم بدنيااومدوتفاوت سنيش بادخترم شيش ماهه وهميشع سراين موضوع هم دچارمشکل ميشم،مثلامامانم ابحي منوکه بچه هفتمه بادخترمن که بچه اوله مقايسه ميکنه،دخترم بين ابحي وداداشمه،داداشمم نزديک هفت سالشه،اگه بااون دعواکنه ميگه کوچيکه چقدربي ادبه وهزارچيزديگه واگه باخواهرکوچيکم دعواکنه،ميگه اون کوچيکه توبزرگي وهزارچيزديگه....بخداخسته شدم،کسي هست مثل من؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
تا اینجا که مادرتون حرف بدی نزده.ماندنش خانه مادربزرگ مسئولیت داره.شاید مادرتان تمام مدت نمیتونه مرا ...

خب اينکه داداشام مياد براي من مسووليت نداره،حالامن به کنارشوهرم چي؟البته شکرخداهيچي نميگه ولي خب بالاخره اونم تحملش يه روزتموم ميشه ومن دوست ندارم سر اين موضوع بحث مون بشه

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
تو خلوت مادر و دختری تون به مادرتون بگو که این رفتارش ناراحتت میکنه و جلوی همسرت کوچیک میشی... و ی ...

منم نميگم که بايدبخوابه،ميگم داداشم هفته اي دوسه شب ميان ميمونن وماچيزي نميگيم ولي دخترم حتي حرفشم بزنه جلو شوهرم وهمه خيلي بدميگه لازم نکرده،ازاين رفتارجلوشوهرم خجالت ميکشم وناراحت ميشم

تا اینجا که مادرتون حرف بدی نزده.ماندنش خانه مادربزرگ مسئولیت داره.شاید مادرتان تمام مدت نمیتونه مرا ...

درضمن يه خواهر15ساله دارم اون اولادوست داشت دخترم ونگه داره چون ابجي کوچيکم ونگه ميداره هم بلده هم براش فرقي نداره چون باهم بازي ميکنن،ولي بارفتاراي مامانم الان اونم خيلي ميلي نشون نميده

[QUOTE=131934947]منم نميگم که بايدبخوابه،ميگم داداشم هفته اي دوسه شب ميان ميمونن وماچيزي نميگيم ولي ...

ميدونم ناراحت ميشه،بارهابع من گفته موقع داري بخاطردخترمردم(دخترم)بچه هاي خودم وناراحت وسرزنش کنم

ای همه بچه چیه دور خودش جمع کرده مامانت مگه قرن چندیم 

خواست خدابوده عزيزم واينکه مامانم خيلي زودعروس وبچه دارشده