2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برتری نسبت بهش احساس نمیکنم ولی اون مدام فکر میکنه من میخوام خودمو بهتر نشون بدم

اره اینجوری دیدم اطرافیانم که خانوماشون درس خوندن وهمسراشون نه. اونا همش فکر میکنن که میخواد درس خوندنشو به رخ بکشه 

وقتی توام همه جا منو میبینی پس توام همه جا هستی      

نه  خب  یعنی  تا میام سایت     میبینم  پست اوله   تاپیکایی   از  صب  پامیشی   تاااا   شب   نی نی سایتی

غذاتم فک کنم اینجا میخوری😁

زراااااافه خر کصافط مغرور بی وفا😠😠😠
اره اینجوری دیدم اطرافیانم که خانوماشون درس خوندن وهمسراشون نه. اونا همش فکر میکنن که میخواد درس خون ...

مرد بدتره..من خودمو شوهرمو تشویق به درس خوندن کردم الان فوق لیسانس داره همش به من سرکوفت میزنه البته خودش میگه شوخی میکنم ولی مردا اصلا جنبه ندارن که از هر لحاظی برتر از زن باشن‌‌..زود خودشونو گم میکنن

نه اتفاقا مرد باید کمی برتری داشته باشه بهتره

همسر من تحصیلاتش از من بیشتره چون تفاوت سنیمون یکم زباده منم دانشجوم . ولی خب خیلیییی اعتماد به نفس داره . دلم میخاس پایین تر من باشه راحت تر میشد قانعش کرد

مرا عهدیست با جانان💏😍
چجوری همسرتونو راضی کردین درس بخونه؟ منم طرفمو دوست دارم ولی درس نخونده دلم میخواد درس بخونه 

هیچی دیگه سه چهار سال غر زدم سرش بالاخره راضی شد. همش میگفتم درس بخون حقوقت بره بالا. حالا درس خوند قانون عوض شد مدرک قبول نمیکنن😀

نه  خب  یعنی  تا میام سایت     میبینم  پست اوله   تاپیکایی   ...

جدیدا کمتر میام یسریا ناراحت نشن الانم تازه اومدم یه چند ساعتی سایت نبودم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
همسر من تحصیلاتش از من بیشتره چون تفاوت سنیمون یکم زباده منم دانشجوم . ولی خب خیلیییی اعتماد به نفس ...

ببخشید    ولی بنظرم  اگه زن  از شوهرش بالاتر باشه     شاخ میشه کمی         ولی مرد اینجوری نیست😊

زراااااافه خر کصافط مغرور بی وفا😠😠😠
2790
2778
2791
2779
2792