2777
2789
عنوان

عشق سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 68 پست
ینی شوهر هم کردم همچنان داشته باشمشون؟؟؟

آره دیگه ...این حرفها چیه ....اونها بخشی از زندگی تو هستند مگه قراره ازدواج کنی کلا از زندگی گذشته ات هر چی همرات نباشه ...بابا سخت نگیر ...در هر صورت پس فرستادن هدیه کاری بچگانه و زشته

الان باهمیم بعد اون ماحرا یک سال کات بودیم برا همین نگرانم  میگم ک امسال دوباره تولدم ک بشه ...

الان اینجوری میگم شاید خانما جبهه بگیرن ولی مردونه شاید پسرها 100تا ایراد داشته باشن،پسرِ بد زیاد باشه و...

ولی زود بدی ای که در حقشون شده رو فراموش میکنن،

خصوصا اگر کسی رو دوست داشته باشن که تو حافظه کوتاه مدتشون هم نمیمونه.

مطمئن باشید فراموش کرده یا بهتر بگم قلبا بخشیده.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینجوری میگم شاید خانما جبهه بگیرن ولی مردونه شاید پسرها 100تا ایراد داشته باشن،پسرِ بد زیاد با ...

ایشالا ک همینطور باشه

ممنونم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
ایشالا ک همینطور باشه ممنونم

خیالتون راحت باشه که همینطوره.

خواهش میکنم.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
خیالتون راحت باشه که همینطوره. خواهش میکنم.

امسال روز تولدم ازش عذر خواهی کنم؟ بابت همون دوسال پیش؟

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
کاملا درکت میکنم این کرونا اعصاب برا کسی نذاشته  ولی از من به تو نصیحت اگه علاقتون دو طرفس برا ...

جسارتا شما متاهلی ؟

چند سالتونه؟

به نظرت ازدواج با کسی که قبلا عقد کرده کار دخترای هرزه است؟؟

مادرم میگه تا حالا تجربه نکردی طرف فامیل دورشون بوده

ممکن باز همو ببینن  

اون وقت زندگی برات نمیمونه  

فقط میتونم بهت بگم ک اگ پسررو واقعا دوس داری و ادمه درستیه از هر نظر انقد زود کنار نکشین بابا  ...

به نظرتون همچین ازدواجی عقلانی هست؟

پدرم اصلا حاضر نیست ببینتش  

بخاطرش انقد کتک خوردم

منی که بچه ی عزیز خانواده بودم

همه حسرت زندگیمو دارن ولی الان واقعا تنهام

سخت نگیر....دنیا دو روزه...من ک تا الان تو زندگی همش سختی دیدم و ناراحت شدم...انشالله شادی و خوش حالی بیاد سراغت....سخت نگیر لطفا....بخدا اینم میگذره....میشه ی پیام بهش بدی مث متن نوشته های بالا....

جسارتا شما متاهلی ؟ چند سالتونه؟ به نظرت ازدواج با کسی که قبلا عقد کرده کار دخترای هرزه است؟؟ ماد ...

من مجردم 

و متاسفانه الان تو بدترین شرایط زندگیمم چون با کسی که عاشقانه همو دوست داشتیم بخاطر خیلی از مشکلات دیشب تموم کردم 

نه عزیزم کی گفته ازدواج با اون ادم کار هرزه هاس؟؟؟

هرکسی سرنوشتی داره و ممکنه اشتباه کنه این دلیل نمیشه که دیگه حق زندگی نداشته باشه 

ولی خب اینم هست که ایشون فامیلشون بوده به هرحال چشم تو چشم میشن با خودت بشین خوب فکر کن ببین میتونی بعدا چشم تو چشم شدنشونو ببینیو حساس نباشی 

ولی به نظر من اصلا مسئله مهمی نیست

یه روز خوب میاد😍
امسال روز تولدم ازش عذر خواهی کنم؟ بابت همون دوسال پیش؟

من خودم معتقدم عذرخواهی ادم رو بزرگتر میکنه ولی در این مورد بذارید اون خاطره تلخ فراموش بشه و یاداوری نکنید.

اگه گیر بده دوباره میخوام ببینمت چی؟

بهش شرایط رو توضیح بده و بگو نمیتونی جلوی خانوادت بیاستی...میتونی با ی نفر دیگه دوست بشی و اونوفراموش کنی....سخته ولی ممکنه...اگه بخوای اینجوری ادامه بدی بد تر میشهو بهتر نمیشه

من مجردم  و متاسفانه الان تو بدترین شرایط زندگیمم چون با کسی که عاشقانه همو دوست داشتیم بخاطر ...

برا منم خیلی مهم نبود نه اینکه نباشه ها ولی خیلی نه

خانوادم همش میگن چه طور اینجوری فکر میکنی

تو بچه مایی  

من خودم معتقدم عذرخواهی ادم رو بزرگتر میکنه ولی در این مورد بذارید اون خاطره تلخ فراموش بشه و یاداور ...

باشه ممنون

هرچند ک یادشه ،...