2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

5286 بازدید | 21 پست

من یه هفتس رفتم سونو گفت سنگ 6 میلی تو حالب داری ک دوسانتی مثانس 

بنظرتون الان نباس دفع شده باشه؟ دوباره برم سونو؟ همش تکرر ادرار دارم اذیتم نمیدونم چیکار کنم

قطره سنکل گرفتم دارم مصرف میکنم تازگیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماالشعیر زیاد بخور توی خونه طناب بزن اگه تحرک زیاد داشته باشی دفع میشه

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وقتی تکرر داری یعنی هنوز دفع نشده تامیتونی طناب بزن مایعات بخور،شوهرم ایجوری بودبعدهزیک هفته فعالیت وخوردن مایعات دفع شد خیلی اذیت شددرحدی که بالا میاورد

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
ببین آبجو و مشروبات خیلی خوبه ...ادرار سازی میکنه....تا میتونی آب هم بخور طناب هم بزن ....من داشتم م ...

وای مشروبات نع🤐

خیلی سخته همش فک میکنم ی چی زیر دلم گیر کرده خیلی اذیت کنندس

چند میلی بود واسه تو؟ خودت دفع کردی؟ یا با سنگ شکن و اینا

وای مشروبات نع🤐 خیلی سخته همش فک میکنم ی چی زیر دلم گیر کرده خیلی اذیت کنندس چند میلی بود واسه تو ...

واسه من یکی نبود کلیه ام سنگ ساز شده بود خراب فکر کنم سه تا بودن وقتی سونو گرفتم یکی تو حالب بود دوتا تو کلیه 

اندازه اش یادم نیست به خدا 

ولی تا میتونستم آب میخوردم 

البته از درد زیاد دو بار رفتم بیمارستان مورفین زدم  

اب فراوون بخور و قطره سنکل

هرچیزی که مدر هست بخور شنیدم پوست هندونه بجوشونی بخوری خوبه

خارشتر هم خوبه عرقش و یا اگ میتونی خودت گیاهشو بجوشون

ببخشید ولی سر سنگ توالت نشین که سنگت افتاد ببینی و ببری ازمایش ببینس از چیه

اگه درد داری هنوز بیرون نیومده اب بخور و قطره ای که داری این مشکل با مراجعه به پزشک حل نمیشه شاید دارویی بده روان تر بشه و سنگ رو خرد کنه ولی تا اخر عمر باهاته فعلا همینجوری سر کن اوضا کرونا بهتر شد یه دکتر خوب پیدا کن 

همسر منم کلیه هاش سنگ سازه ابغوره معرکس سنگ شکنش میکنه تا هر چقدر که اذیت نمیشی بخور درکت میکنم دردش خیییلی زیاده اخرین بار که دفع میکرد جون واسش نمونده بود انگار داشت زایمان میکرد اما من اینقدر اصرار کردم و پافشاری یک ساعت تمام طناب زد بلافاصله دفع شد.تحرکتو خیییلی زیاد کن همین که دردات شروع بشه یعنی حرکت کرده ادرارت رو هم تو یه ظرف یکبار مصرف جمع کن که اگه دفع شد ببینیش

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...