2821
2789
عنوان

خیلییی میترسم

224 بازدید | 9 پست

سلام من یه ماهه پیش یهو بدن درد گرفتم و حس چشایی و بویاییم از بین رفت کاملا الان تازه برگشته رفتم مطب دکتر داخلی هیچ آزمایشی نگرفتو مسکن داد اومدم خونه خوب شدم و گذشت دیگه علاعمی نداشتم امروز دستشویی رو با یه جرم گیره خیلییی قوی شستم بعد الان که دراز کشیدم فشار احساس میکنم رو ریه هام و میسوزه من از این قوی تر هم زدم جرمگیر این اولین باره اینطوری میشم یهو یه دردی میاد تو قفسه سینم تیر میکشه الان چیکار کنم یعنی این علاعمه اون لعنتیه😔

زنگ بزنید ۴۰۳۰ علائمتونو بگین

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان؟؟

بله الان هستن

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
ن عزیزم از جرمگیره نگران نباش  منم انقدر ازاین الکلا زدم هروز خدا گلوم میسوزه

آخه همیشه جرمگیره من میزنم که خیلییی قویه و هیچیم نمیشه این سیف بوداصلا اونجور قوی نیست میگم نکنه ریه ام درگیر شده آخه میگفتن از بین رفتنه بویایی حتما علامته کروناست