2777
2789
عنوان

دنیا عجیبه نه... یکی..

185 بازدید | 14 پست

یکی بی غیرتیش زیاده کار نمیکنه. 

اون یکی شب و روز کار میکنه 

یکی بچه میخواد 

یکی بچه شو میفروشه  یا سقط میکنه 

یکی غرق پوله 

یکی گیر دوهزار 

یکی میخواد ازدواج کنه شرایط نداره 

اون یکی شرایط داره دل  ازدواج نداره 

خدایا چرا 

گاهی غصم میگیره نمیدونم چرا میگن راه راست برین درست کار باشین مشروب نخورین برکت از خونه میره ماهواره نبین زندگیت بهم میریزه. حجاب داشته باش. 

حلال حروم کن 

ولی وقتی میبینم اونایی که مشروب هرروز سر سفرشونه سفرشون بر بار تر از همه سفره هاس حلال حروم محرم نامحرم نمیشناسن زندگیشون خوبه دلم میگیره چرا خدااااا

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه چرا پول تعین کننده همه چیه😭

تا بوده همین بوده

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

چون نقد دنیا رو ازمون گرفتن و ما رو به نسیه ی اون دنیا فریب دادن، گرفتی حالا؟

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست

وَلَا تَمُدَّنَّ عَیْنَیْکَ إِلَى مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا لِنَفْتِنَهُمْ فِیهِ وَرِزْقُ رَبِّکَ خَیْرٌ وَأَبْقَى ﴿طاها/۱۳۱﴾
هرگز به متاع ناچیزی که به قومی از آنان (قومی کافر و جاهل) در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان داده‌ایم چشم آرزو مگشا، و رزق خدای تو بسیار بهتر و پاینده‌تر است.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
وَلَا تَمُدَّنَّ عَیْنَیْکَ إِلَى مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَیَاةِ الدُّن ...

عزیزم خدایی چرا ما بدبختا با مریضی امتحان میشیم خوشبختا نه تنها مریضی ندارن که پول هم فراوون دارن و حالمیکنن و با حال امتحان میشن ؟

منم میگم چرا به دختری که این همه دوس پسر داشته و رابطه با یه پسر خوب ازدواج میکنه و منی که هیچ دوس پ ...

وای بخدا آره 

من تو شدم یا تو منی

عزیزم خدایی چرا ما بدبختا با مریضی امتحان میشیم خوشبختا نه تنها مریضی ندارن که پول هم فراوون دارن و ...

آخرشم چون از پولشون میدن میشن آدم خوب و خیر

آخه منم داشتم میدادم دیگه

وَلَا تَمُدَّنَّ عَیْنَیْکَ إِلَى مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَیَاةِ الدُّن ...

خوب اینم واقعا حقیقته

ولی گاهی آدم میسوزه خدایی