2777
2789
عنوان

طلاق

178 بازدید | 17 پست

بچه ها مامانم و شوهرم خیلی باهم مشکل دارن شوهر به مامانم احترام نمیزاره اصلا سرش داد میزنه منم خیلی سر این موضوع باهاش دعوام شده. شوهرم میگه مامانت دخالت میکنه بخاطر این باهاش بده کلا هر چیز مامانمو به دخالت میگیره. حالا مامانم اصرار داره به من که طلاق بگیرم کوتاه هم نمیاد. منم هر چی فکر کردم دیدم نمیشه بلاخره بچه دارم بچهامم معلومه باباشونو دوست دارن. ولی خسته شدم همش گیر شدبد داده که طلاق بگیر بیا باهم زندگی کنیم. منم دیگه عصبانی میشم بهش میگم همین بچهام دوروز دیگه بفهمن باعث طلاق تویی فکر نکن باهات خوب می‌مونن مثل آلان. مه نه اتفاقا میان پیش خودم بهم وابسته میشن بهشون خوش میگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تنها مشکلت همینه عزیزم جدا نشو.مادرتم ۱ سال قهر باشع باهات.زندگی خودتو و بچه هاتو خراب نکن😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اگه تنها مشکلت همینه عزیزم جدا نشو.مادرتم ۱ سال قهر باشع باهات.زندگی خودتو و بچه هاتو خراب نکن😘

آره همش دلش میخواد شوهرم باهش چفت باشه منو 24 ساعته بذاره پیشش یا بیاره نزدیک مادرم.شوهرمم که اصلا اهل این حرفا نیست کلا اهل احترام گذاشتن زیادم نیست با مامانم بد رفتاره خیلی. بخاطر اینا میگه طلاق بگیر  کلا کنر همت بستن طلاقمو بگیرن خودمم اول میخواستم طلاق بگیرم ولی خیلی فکر کردم دیدم نمیتونم 

اشتباه نکن منم علت جداییم بیشتر خانواده ها بود وقتی جدا شدم هرچی حرف و .. بارم کردن 

ااا واقعا؟ کدوم خانواده بیشتر طلاق میگفنن؟ منم بش میگم خودنم خیلی سختی کشیده بودی چرا طلاق نگرفتی؟! گفت من باباتون خوب بوده  مثل شوهر تو نبوذه مادرش اذیتم میکرده که اون مهم نیست

ااا واقعا؟ کدوم خانواده بیشتر طلاق میگفنن؟ منم بش میگم خودنم خیلی سختی کشیده بودی چرا طلاق نگرفتی؟! ...

خانوادش مخصوصا مامانش تحریکش میکرد شوهرم دهن بین بود بعد خانواده خودم میگفتن فلانه بهمانه و... نمیشه همه رو اینجا تایپ کنم خلاصه اسیربودم و داغون با شوهرم تفاهم نداشتم اصن خودشو خونوادش خوب نبودن معتاد بود تا جدا شدم بعد همه من و مقصر دونستن خلاصه الان بعد یسال ارومم بحرف مامانت گوش نکن اگ شوهرت خوبه دودستی بچسب ب زندگیت بعد پشیمون میشی مامانتم میگه خواستی جدا نشی بمن چه حرفیک بمن زدن

خانوادش مخصوصا مامانش تحریکش میکرد شوهرم دهن بین بود بعد خانواده خودم میگفتن فلانه بهمانه و... نمیشه ...

ببین شوهر من معتاد نیست. زود جوشه و یکم بدبینه.   مثلا از مهمونی خوشش نمیاد یا اهل رفتو امد نیست مامانم منم همش گیر میداد  باید بیاید خونه ی فلانی دعوت کرده یا فلانیو دعوت کنی منم باید اجرا میکردم شوهرمم بدش میومد که به مامانت ربطی نداره. یا مثلا راه دور ازدواج کردم مامانم روزی  2 3 بار زنگ میزنه شوهرم میگه چخبرشه.کلا مامانم حسرت داره ما نزدیکش بودیم شوهرمم کلا حرفشو گوش می‌داد. شوهرمم دوست داره برای خودمون زندگی کنیم خشکه مثل دومادای فامیلامون نیست ببخشید همش در ک و ن مادرزن باشه. مامانمم از این قضیه هنیشه ناراحته که شانس نداره. خلاصه شوهرم سر این رفتارا عقده کرده و چند بار دعوای حسابی با بی ادبی با مامانم انجام دادهه منجر به قط ارتباط شده. مادرمم از اونوقت اصرارررررر داره که فقط طلاق بگیر و بیا پیش ما 

ببین شوهر من معتاد نیست. زود جوشه و یکم بدبینه.   مثلا از مهمونی خوشش نمیاد یا اهل رفتو ام ...

خب بیشتر مشکلش با مامانته خداروشکر ک معتاد یا خیانت کار وخسیس نیس حالا چند مورد و اگ واقعا نمیشه تحمل کنی دیگ تصمیم باخودته ولی طلاق نگیر پشیمون میشی من بچه نداشتم دارم مستقل زندگی میکنم توشرایطت فرق میکنه ب مامانت بگو دخالت نکنه وگرن بحرف کسی ام اهمیت نده من و با حرفاشون ب جون شوهرم مینداختن اخرم گفتن تقصیر خودت بود جدا نشو مامانت هیچ کاری برات نمیکنه حالا اگ شوهر کنی دوباره فک میکنی خیلی خصوصیات خوب داره رفت وامد کنه ولی معتاد باشه خیانت کار باشه همه مث همن