2777
2789
عنوان

کسی ک ثواب بخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست

حتما ببرش کاردرمانی این روزا که تو خونه ای ببین اونا که میکردند خودت میتونی همون کار رو بکنی؟

دوم اینکه اگه بدنش سفته از آب کمک بگیر

توی نلویزیون یه مستند بود بچه یه ساله نمیتونست راه بره مادرش میگفت استخون هاش سفته - برای همین میگذاشتنش توی وام بچه ناخودآگاه دست و پا می زد 

مادر میگفت چون آب سبک و نرمه استخون هاش رو بد از یه مدت نرم کرد و یواش راه میرفت.

شما هم یه لگن بزرگ بگیر الان که توی خونه بچه رو بذار توی آب بدنش رو ماساژ بده و ورزش بده حرکت بده 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما ببرش دکتر خوب توی تهران دارو بده تا پیشرفت مغزیش زیاد بشه

توی تلویزیون جند وقت پیش میگفت برای بیماران فلج فغزی یه درمان عالی اومده .

یادم نیست پیوند سلول های بنیادی بود یا استفاده از سلول های بند ناف یه همچین چیزهایی گفت

گفت روی یه تعداد بچه تست شده حالشون خیلی بهتر شده

حتما دکتر خوب ببرش و این روش ها رو بپرس 

اگه از کوچیکی از الان شروع کنی حتما جواب میگیری و بچت خوب میشه

دوست عزیز نمیخوام دخالت کنم دوست داشتی جواب نده ... ولی چرا بچت اینطوری شد

آخه توی همین نی نی سایت یه کاربری یه بچه فلج مغزی داره - البته بچم سالم بوده موقع زایمان بند ناف دور گردنش میپیچه و خفه و سیاه میشه

بعدش خوب میشه اما مغزش به خاطر اینکه یه مدت اکسیژن بهش نرسیده بعضی سلول هاش از بین رفته.

عزیزم بازم تاکید می کنم روزی یک تا 2 ساعت این تمرین رو بکن

یه لگن بزرگ بگیر بچه رو بذار توی آب 

از شوهرت کمک بگیر با کمک شوهرت بچه رو بنشون توی آب

بدنش رو ماساژ بده 

ورزش بده حرکت بده دست و پاهاش رو حرکت بده 

باور کن هم درد استخونیش کمتر میشه هم نرم میشه

دیدی به اینایی که زانو درد و کمر درد دارن دکتر میگه برید شنا خوب میشید

دوست عزیز نمیخوام دخالت کنم دوست داشتی جواب نده ... ولی چرا بچت اینطوری شد آخه توی همین نی نی سایت ...

منم بچم نارس ب دنیا اموده دکتر گفت بخاطر اینکه ب مغزش اکسیژن لازم نرسیده اینطور شده

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
عزیزم بازم تاکید می کنم روزی یک تا 2 ساعت این تمرین رو بکن یه لگن بزرگ بگیر بچه رو بذار توی آب ...

من بچمو میبرم کار درمانی بهاش کار میکنم ورزش میکنم تا خوب بشه ۶ جلسه بردم و این کرونایی لعنتی اومد دیگه تعطیل کردن الان هم تو خونه بهاش کار میکنم خیلی گریه میکنه اصلا نمیخواد بهاش کار کنم موقعی ک هم مینشینمش خودشو هل میده تا رو کمرش بخوابه اصلا خیلی تنبله

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
من بچمو میبرم کار درمانی بهاش کار میکنم ورزش میکنم تا خوب بشه ۶ جلسه بردم و این کرونایی لعنتی اومد د ...

خب شاید حق داره بچه استخووناش خشک و سفته دردش میاد حتما این آب رو گفتم امتحان کن.

قبلا هم گفتم توی تلویزیون یه مستند بود بچه یه ساله نمیتونست راه بره مادرش میگفت استخون هاش سفته - برای همین میگذاشتنش توی وان آب بچه ناخودآگاه دست و پا می زد 

مادرش میگفت چون آب سبک و نرمه استخون هاش رو بعد از یه مدت نرم کرد و یواش یواش راه افتاد.

عزیزم توی سایت های مختلف هم گفته که آب درمانی روی استخوان های بچه های فلج مغزی خیلی موثره 

این سایت خوبه تمرین های خوبی برای کاردرمانی و گفتار درمانی و ... داره باز کن بخون

https://mahanrehab.com/تأثیر-آب-درمانی-در-بیماران-فلج-مغزی/