2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

1974 بازدید | 16 پست

سلام خانومای گل میخام جهیزیه بخرم چندماه دیگه عروسیمه.. 

توروخداکمک کنید. 

زودپز پلوپز ساوان خوبه؟ یا مارک کورس

فر تو کار ایرانی چه مارکی؟سیمر یا داتیس یا کن یا اخوان یا استیل البرز

چایساز سماوری میگل یاهمون فلر  یا چایساز روهمی این دومدل یا چایساز بیم؟ 

همزن کاسه دار گاسونیک؟

اسپرسوساز نوا یا مباشی؟

چرخگوشت دلمونتی یا فکر یا کلترونیک؟ 

توروخدا هرکی هرکدوم از این مدلارو داره یا اشنایانتون دارن ک خوبه یا بده ممنون میشم بگین.. لطف میکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام منفی باشما 

ببخشید ولی این همه چیز میخری آخرش دونه دونه تو سرت خورد میکنه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
پاناسونیک خوبه؟چ قیمتیه؟بعله واجب نیست شایدم نخرم. چون قهوه خورم گفتم

۴۵۰  گرفتیم تو بهمن ماه راضیم ازش... چیزایی ک واجب نیست نخر عزیزم بزار یکمم از جیب شوهر خرج بشه

چرا؟

قبول داری زوج هایی ک زندگیشون رو خودشون میسازن خیلی بیشتر براش ارزش و احترام قائلن?

و همیشه ترس از دست دادنش رو دارن?

درسته جهاز وظیفه ی خانواده ی دختره اما در حدی ک بشه یه زندگی رو باهاش شروع کرد

ولی اینکه از شیر مرغ تا جون آدم میزاد رو دختر بخواد ببره واقعا خیانت ب خودشه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
اونم خداییش خوب خریده خونه ماشین همرو داره. 

مبارک باشه،بازم نظر من اینه این چیزا ک خیلی لازم نیست مثل اسپرسو ساز یا چیزایی ک تو یه خونه نباشه بازم میشه زندگی کرد   رو نخر بعدا خودش بخره

قبول داری زوج هایی ک زندگیشون رو خودشون میسازن خیلی بیشتر براش ارزش و احترام قائلن? و همیشه ترس از ...

من و همسرم هر دو کارمندیم و هردو داریم خودمون میخریم با پول خودمون. حتی خونه و ماشینم خودش خریده بدون کمک پدر ومادرش منم هرچی خریدم خودم خریدم... بعله خیلی شیرین ترم هست... بعد من برای خودم دارم میخرم اصلا برای کسی  نیست خودم میخام استفاده کنم. این ب طرز فکر خانواده طرف مقابل و طرف مقابل بستگی داره... 

همونطور ک همسرم خونه و ماشین نمیگم خیلی مدل بالا داره منم باید خب یکسری چیزا بخرم...البته ایشونم بهترین تی وی و یخچال و یکسری چیزا ک وظیفشون بوده خریدن....خداییش خودشم میگه اذیت نکن خودتو هرچی لازمه و دوست داری بخر

مبارک باشه،بازم نظر من اینه این چیزا ک خیلی لازم نیست مثل اسپرسو ساز یا چیزایی ک تو یه خونه نباشه با ...

اره اسپرسو واجب نیست شاید اصلا نخرم... ولی مثلا گاز نمیخرم بجاش ی فر میخرم گاز با خودش. کارمندم زودپزکه پلوپزم داره نیازمه.چایساز به جا سماور..همزن . ب نظرم اینا واجبه.. حالا دوستمون میگن نخر. اینام نخرم ک دیگه نمیشه ک دست خالی