2789
عنوان

مادر شوهر

495 بازدید | 33 پست

من آدم حساسیم.مادر شوهرم پرحرف و خسیسه.که از قطره قطره پولمون باید خبر داشته باشه.مادرشوهرم که عوض نمیشه.میخام خودمو عوض کنم که ریلکس باشم.بچه ها فایل صوتی،کتاب یا هرچیزی که بهم یاد بده تا من تمرین کنم.ففط خواهشا از این فایلهای صوتی که میگه مادرشوهر مامان خودته بذار بزنه توی سرت نباشه

عزیزم نه خودتو تغییر بده نه مادرشوهرتو عوض کن

شوهرتو باید تغییر بدی ک اینقد راحت اطلاعات زندگیشو دراختیار خانوادش نذاره 

واسه خودتون خط قرمزایی مشخص کنید اینجوری ک.نمیشه همه از جیک و پوکتون خبر داشته باشن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت میتونه مدیریت کنه،مثال بزنم،من شوهرم گوشی گرفت گرون مادرشوهرم میخاست سر دربیاره چند گرفتیم چقدر داریم شوهرم وقتی میریم خونشون گوشیشو نمیبره😂چتدبار مامانش پرسید شوهرم گفت پیجوند اخرش طاقت نیاورد گفت پنج تومن گرفتی شوهرم گفت اره هی همینجورا😂😂😂

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

این اطلاعاتو اون شوهرت میده دیگه بزن تو سرش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم نه خودتو تغییر بده نه مادرشوهرتو عوض کن شوهرتو باید تغییر بدی ک اینقد راحت اطلاعات زندگیشو در ...

اونکه نمیتونه شوهرشو تغییر بده.شوهرش باید بفهمه.حالاکه متوجه نمیشه این باید بی تفاوت باشه.

فایلای صوتی امیر شریفی و جول اوستین

کتاب شفای زندگی، خودت باش دختر و شرمنده نباش دختر 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

وای چرا آخه میگین.من چن بار مادرشوهر پرسید چقدر حقوق میگیرین منظورش شوهرم بود گفتم خاله جون من نمیدونم زیاد دوست ندارم حساب کتاب دستم باشه واسه همین اصلا نمیپرسم.یعنی شما هم فضولی نکن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹