2777
2789
عنوان

قد و وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 82 پست

استاتر عالی هستی

اصلا به بقیه گوش نده خودشون کوه چربی هستن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰ درصد زدن مثبت😶😶😶 خیلی وزنش کم 

مثبت یعنی خوبه

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

مشکل اینه نمیشه ارثیه

اصن امکان نداره نشه..مگه اینکه مشکل تروئید داشته باشی

کالری شمار دان کن ..کالری دریافتیتو زیاد کن 

من خودم ی زمانی ۵۰ بودم 

رسوندم ب ۶۰ ۶۱ 

الان ۷۰ ۷۱ام 

البته قدم بلنده ۱۷۱ 

ی بچه هم دارم 🤭

ینی حواسم ب کالریم هس چن ساله وزنمو ثابت نگه داشتم

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

نظر سنجی ک ی چیز دیگه رو میگه فعلا

اصلا اهمیت نده خیلیم عالی هستی بنظرم من خودم ۱۶۵قدمه ۵۶وزن میگن چوب خشکم ولی اصلا اهمیت نمیدم تازه میخام ب ۵۴برسم ببین خودت چطور با خودت عشق میکنی

یاسمین۶۹.مهربان۶۹.شروق۶۹سابقم.

وزنت بشه ۵۵.۵۶ عالی دیگه 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

من ۱۶۵قدمه و ۵۶وزنمه چقدر باید فیتنس کار کنم تا جواب بگیرم بنظرت تصمیم دارم اگه خدا عمری داد بعد قرن ...

چقدرشو نمیدونم واقعا 

اخه بستگی هم داره چطوری بخوای بشی. خطی کار کنی یانه 

بعضیا موضعی هم کار میکنن. باید از مربیت بپرسه مثلا چقدر  طول میشه با فلان ساعت کار تو فلان روز از هفته  مثلا شکمم خط بیفته    

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
میدونم  ولی آخه خوب نیست چرا باید مثبت بزنن

لاغر بهتر تا چاق

من یه زمانی ۱۲۵ بودم😂

اصلا اهمیت نده خیلیم عالی هستی بنظرم من خودم ۱۶۵قدمه ۵۶وزن میگن چوب خشکم ولی اصلا اهمیت نمیدم تازه م ...

آخه یه تصور دیگه ای تو ذهن آدم ایجاد میشه تا استخوون بندی و فرم بدن کسی رو ندید نمیشه قطعی نظر داد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز