2777
2789
عنوان

کتک زدن

177 بازدید | 12 پست

شوهرم منومیزنه هربارکه حرفمون میشه منم خسته شدم نمیدونم چکارکنم پدرم مگه بیا ازش طلاق بگیربه دردتونمیخوره نمیدونم چکارکنم بچهم ندارم هربارکه دعوامیکنم مگه بخاطراین اینطوری میکنی بچه دارنمیشی مگه توحق نداری هیچ انتظاری ازم داشته باشی تودوراهی موندم چکارکنم........

ببرش مشاوره درست نشد فقط طلاق🎈😊

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تمام خانومایی که همسرشون دست بزن داره همیشه میگم به هیییییچ عنوان به امید سر به راه شدن نباشید یک در هزار شاید یکی درست بشه ولی اغلب تا پیری این عادت سرشون میمونه، فیلم ملی و راه های نرفته قشنگ اینو نشون داده که یه تازه عروس یه زن با دوتا بچه(ستاره اسکندری) و مادرشوهرش با اون سن قربانی خشونت مردها بودن  

اولین راه مشاوره است و همسرتون باید بیاد مشاوره تا مشکلش ریشه یابی بشه. اگه این جواب نداد باید برید دنبال مستقل شدن که بخاطر وابستگی مالی مجبور به تحمل نباشید و در نهایت اگه امیدی بهش نبود راهتون رو جدا کنید

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
طلاق بی آبرویی نیست عزیزم، شکست هست اما بی آبرویی نه یه بچه بیگناه چرا باید وارد چنین شرایطی بشه؟

نمیدونم  خداکه بهم نمیده تنبلی تخمدان دارم  اخه خیلی سخته بخای زندگت بپاشه بعدسه سال زندگی