2821
2789
عنوان

کنکوریها

139 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ها کسی با گروه تیک (تیم یک رقمیهای کنکور )کارکرده کارش چجوریه دور ه هایی ک تدریس میکنن خوبه؟

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

نه کارنکردم ولی خیلی دوس دارم رتبه یک یادورقمی بشم

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شالله که رتبه ای که میخوای بیاری

مرسی 

توهم همینطور

شما رشتت چیه؟ 

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
چیزی د رموردش نمیدونن میشه بهش اعتمادکرد؟

راستش منم نمیدونم

ولی هرچه طبق برنامه خودت پیش بری بهتره

راستش منم نمیدونم ولی هرچه طبق برنامه خودت پیش بری بهتره

منم واسه برنامه نمیخوام کلاس ای آنلاین داره ظاهرا خوبه ولی مطمئن  نیستم

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

قربونت عزیزم  من تجربی ام شماچی؟

من انسانی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز