2777
2789
عنوان

راهنمایی از خانمهای شیرنی پز

115 بازدید | 12 پست

سلام لطفا به سوالم جواب بدین ممنون می شم من کیک پختم از فر دراوردشم ،خیلی عالی بود گذاشتم سرد بشه تا از قالب خالی کنم ،خیلی خوب پف کرده بود و عالی بود بعد یک ربع برگشتم دیدم پفش خوابیده احه چرا ؟؟😑 وقتی در اوردمش استحکام نداشت و وا رفت  لطفا راهنماییم کنید کجای کارم اشتباه بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اینکه قالب کیک رو بزاری تو فر یه قابلمه آب گذاشتی تو فر که ده دقیقه بمونه فر بخار کنه و گرم بشه؟ یا مستقیم مواد کیک رو گذاشتی تو فر سرد؟ 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

@پسر_جوانمرد سلام خسته نباشید ببخشید من مزاحمتون شدم یک سوال داشتم به نطر شما توی این شرایط چه کاری خوبه برای سرمایه گداری البته به عیر از بورس چون در این زمینه اطلاعاتی ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید