2777
2789
عنوان

ازدواااااج😁😁❤😄😄

222 بازدید | 11 پست

بچه ها من مهر امسال22سالمه 

بعد تا الان هر چی خواستگار داشتم دوست نداشتم ازدواج کنم یعنی قبول مسئولیتش برام سخت بود 

حالا تا جایی که خودم رو میشناسم فکر میکنم از نظر اخلاقی و فکری و شخصیتی و....امادگی ازدواج دارم

دوست دارم امسال ازدواج کنم بیشتر قصدم ازدواج خوبه نه هر ازدواجی

خب ازتون راهنمایی میخوام چه چیزایی یاد بگیرم که تو زندگی بدردم بخوره؟ 

و چیکار کنم که و چه رفتاری داشته باشم برای موقعیت ازدواج

قبلش بگم من از خونه کم در میام فقط دانشگاه 

دانشگاه هم درس اهل دوستی با این پسر ای دانشگاه نیستم

از نظر قیافه میگن خرخون ومثبت میزنی 😂😂😂برعکس خانما در مقابل آقایون به طور کاملاااااااا غیر ارادی مغرور تر میشم و در کل زیاد بهشون اهمیت نمیدم

برعکس خانما😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول از همه باید یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری و خوشبختیتو فقط به ازدواج کردن نبینی.

دوم باید یاد بگیری که خودتو دوست داشته باشی و اولویتت اول از همه خودت باشه.

اینا گفتنش راحته ولی عمل کردن بهش سخته،اینا رو بلد باشی بقیش تا حدودی حله.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

رفته بودم مسافرت بعد از این کافه های بین راهی نشستیم غذا بخوریم بعد این صاحب کافه هی بهمون میگفت چیزی لازم ندارید 

بعد دور برش یکم کل بود گیر داده بود به ما به ایستید ازتون عکس بگیرم من نرفتم بعد بچه پرو گفت بازیگر خارجی هم بدون آرایش قشنگه  منو نگو یه اخمی کردم که همه فهمیدن 

اصلا مثلا با همسفرم میخواستیم بریم دستشویی می‌گفت چیزی لازم ندارید  بعد دوستمم عصبانی شده بود 

5تاصلوات برای خوشبختی شما فرستادم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اول از همه باید یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری و خوشبختیتو فقط به ازدواج کردن نبینی. دوم باید یاد بگ ...

اولی هستم تنهاییم لذت میبرم مثلا تو این قرنطینه به من سخت نگذشت و حالم با خودم خوب بود

برای مورد دوم دارم تلاش میکنم

ای جانم مرسی خانومی  لطف کردین منم برای حاجت شما 10صلوات میفرستم ❤

🙏🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave