2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

160 بازدید | 17 پست

خیلی زیاد احساس بدی دارم دیگه دارم دیوونهدمیشم دلم مبخواد بمیرم.اخه نمیدونم چرا دعام مستخجب نمیشه که بمیرم و راحت شم احساس میکنم بی خاصیتم‌ و به هیچ‌دردی نمیخورم نه مادربه درد بخوری هستم‌برای بچم‌نه همسر خوبی نه برای خودم‌ذوست داشتنی هستم‌

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حالم بد خرابه امروز سومین روزه کات کردم یه لحظه ام از فکرش بیرون نیومدم موندم چطور اینقدر بی تفا ...

یه مدت‌بگذره عادی میشه برات بعدم فراموش‌ میشه اگر قصدت ازدواج‌نبوده که بالاخره یه روز چنین اتفاقی میافتاد بپذیر و‌باهاش کنار بیا

یه مدت‌بگذره عادی میشه برات بعدم فراموش‌ میشه اگر قصدت ازدواج‌نبوده که بالاخره یه روز چنین اتفاقی می ...

ن اتفاقا از این دارم میسوزم ک قصدمون جدی بود واسه همین میگم ینی حتی دلش تنگ نمیشه چطور میتونه تمومش کنه بیخیالش اینم میگذره یه روز پشیمون میشه ک دیگ خیلی دیره

سلام. همین که هم همسرهستید و هم مادر. 

یعنی خاصیت داشتید و روتون حساب کردند. 

خیلیا آرزو دارند جای شما باشند. 

دخترهایی که منتظر ازدواجند. خانمهایی که منتظر مادری. شما حسرت خیلیا هستید. 

بدن سالمتون. همسر سالمتون و بچه سالمتون ارزوی خیلیاست. 

تاحالا فکر کردید چشمتون چقدر می ارزه؟ 

شما آرزوی خیلیا رو یه تنه دارید. حتی اگر هیچی از دنیا نداشته باشید. 

خاصیت از این بالاتر. دیدن. شنیدن. بوییدن. مادری. همسری. 

خوش بحالتون که اینقدر خاصیت دارید. 

براتون ارزوی بینایی دارم. همه چیر دارید. 

الحمدلله. 

مراجعین من حسرت خیلی از دارایی های شما رو دارند. 

کارشناس ارشد روانشناسي هستم. 

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97 
سلام. همین که هم همسرهستید و هم مادر.  یعنی خاصیت داشتید و روتون حساب کردند.  خیلیا آرزو ...

احساس میکنمدمغدر خوبی براش نیستم و دوستم نداره.صبح که بیدار میشه میرم تو تخت بهش صبح بخیر میگم که از تخت بیارمش پایین بهم میگه تو برو تو نیا بابا بیاد یا گاهی میرم باهاش بازی کنم بهم میگه تو نیا بابا بیاد حتما من مادر بدی بودم‌که اینجوریه وگرنه بچه‌که چیزی نمیدونه

سر چی کات کرد؟

این اخرا زیاد مست میکرد بهش میگفتم زیاد نخور باز با دوستاش مینشست جوگیر میشد میخورد بعد خاس بیاد ببینه منو موقعیت نداشتم بعدش هی هرچی میگفتم میگفت اوکی گفتم اگ نمیخای بگو از زندگیت میرم گفت الان بد مستم عصابم خورده یچی بهت میگم گفت رد بده گفتم برم گفتم برو اینجوری تموم شد بعدش فرداش  پیام دادم واقن تموم گفت اره تموم اما هنو رمز پیجشو عوض نکرد نمیدونم دیگ چیکار کنم

احساس میکنمدمغدر خوبی براش نیستم و دوستم نداره.صبح که بیدار میشه میرم تو تخت بهش صبح بخیر میگم که از ...

براش وقت بیشتری بذارید. بازی‌هایی که اون دوست داره انجام بدید باهاش. 

حرف بزنید باهاش. باهم اشپزی کنید. 

اجازه بدید کارهایی تو خونه بکنه که دوست داره. 

حتما زیاد سخت میگیرید که ازتون دوری میکنه. 

بازیهای کودکانه مورد علاقه اونو انجام بدید. خاطره سازی کنید براش. 

مثلا من با دخترم کارهنری. آشپزی و کتاب میخونیم. 

با پسرم توپ بازی و نمایش عروسکی و نقاشی و پلیس بازی میکنیم. 

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97