2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 3355 بازدید | 40 پست
من خودم معدم عصبی هستش و اسیدش زیاده.فقط رانیتیدین میخورم.اما سر گیجه و اینا که بچرخه همون گوش میانی ...

الان که میترسم برم دکتر اگر خدایی نکرده بهتر نشدم مجبورم برم بازم مرسی عزیزم از راهنماییت‌ انشاالله سلامت باشی

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
دوتا  صبح دوتا شب باید باهم خورد ؟

آره قرصش سبز رنگه.۲تا صبح ۲تا شب.

برید دارو خانه بگید قرص دیمن هیدرینات ۵۰.

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که میترسم برم دکتر اگر خدایی نکرده بهتر نشدم مجبورم برم بازم مرسی عزیزم از راهنماییت‌ انشاالله ...

قربونت عزیزم ممنون.انشالله بهتر بشی

یادم رفت بگم قسمت پشت سرم هم درد میکنه 

منم دقیقا مثل شما بودم دراز میکشیدم دنیا چرخ چرخ میزد دو سه بار اوردم بالا خیلی بد بودمینشستم بهتر بود رفتم دکتر بهم قرص اندانسترون و سرترالین داد خوردم بهتر شدم البته تو درمونگاه سرمم زدم بعد چند روز هم تب و لرز از دست دادن حس بویایی و چشایی داشتم من فکر میکنم کرونا بود که خداروشکر رفع شد 

آره قرصش سبز رنگه.۲تا صبح ۲تا شب. برید دارو خانه بگید قرص دیمن هیدرینات ۵۰.

سلام خانمی من همون روز رفتم دکتر برام سرم تقویتی و امپول ویتامین تزریق کردن و دارو اهن و مولتی ویتامین و قرص دیمن هیدرینات رو داد هر۱۲ ساعت یکی قبل از غذا 

میگم قبل غذا باید چقد طول بکشه بعد غذا خورد؟ منظورم فاصله قرص و غذا هست

سلام خانمی من همون روز رفتم دکتر برام سرم تقویتی و امپول ویتامین تزریق کردن و دارو اهن و مولتی ویتام ...

سلام عزیزم. خدارو شکر خوب شدی.گفتم دیمن هیدرینات میده.فاصلش مهم نیس.فقط به شدت خواب آوره

سلام عزیزم. خدارو شکر خوب شدی.گفتم دیمن هیدرینات میده.فاصلش مهم نیس.فقط به شدت خواب آوره

خانمی من چند روزی خوب شدم الان دوباره امروز همونجوری سرگیجه دارم خونه میچرخه دورسرم مخصوصا وقتی میخابم 

خانمی من چند روزی خوب شدم الان دوباره امروز همونجوری سرگیجه دارم خونه میچرخه دورسرم مخصوصا وقتی میخا ...

شما همون قرص ها رو بخور فکر کنم ۲تا صبح ۲تا شب.بازم زنگ بزن دارو خانه بپرس.تا زمانی که ادامه داره سر گیجه هات بخور